Chirurgie robotica

Servicii medicale
Interventii robotice extrem de precise

Operatiile robotice sunt realizate cu ajutorul robotului daVinci Xi – unul dintre cele mai performante si moderne sisteme de pe piata.

Servicii medicale
Abordam multidisciplinar afectiunile oncologice

Toate cazurile oncologice sunt discutate in sedintele Tumor Board, de o echipa de medici multidisciplinara, astfel incat sa ofere cel mai bun plan de tratament, centrat pe nevoile pacientului.

Servicii medicale
Operatii ginecologice robotice

Interventiile ginecologice robotice sunt realizate de 2 echipe chirurgicale, conduse de prof. univ. dr. Petre Bratila si prof. univ. dr. Elvira Bratila – chirurgi cu vasta experienta in tehnicile minim-invazive.

Servicii medicale
Operatii digestive robotice

Interventiile robotice de la nivelul abdomenului sunt realizate de chirurgii nostri generali bine pregatiti, coordonati de dr. Bogdan Barta, medic chirurg cu experienta semnificativa in chirurgia moderna, minim-invaziva.

Servicii medicale
Operatii urologice robotice

Chirurgii nostri urologi folosesc sistemul chirurgical daVinci pentru a trata afectiuni care necesita interventii delicate si complexe, astfel incat sa nu afecteze functia sexuala.

Servicii medicale
Echipe chirurgicale specializate

Chirurgi cu vasta experienta in tehnicile minim-invazive, specializati pe 3 domenii de varf in chirurgia robotica: ginecologie, chirurgie generala si digestiva si urologie.