De ce sa ne alegi pe noi?

Precizie de neegalat in chirurgia oncologica

Marele avantaj al chirurgiei robotice in oncologie este precizia pe care ti-o confera abordarea robotica, spre deosebire de toate celelalte tipuri de operatii. De obicei, chirurgia robotica este recomandata pacientilor oncologi deoarece este cea mai putin invaziva abordare, permite incizii minuscule care ofera mai putine cicatrici si pierderi de sange, durere postoperatorie semnificativ redusa si recuperare rapida.

3 echipe chirurgicale specializate

Ai acces la echipe chirurgicale cu vasta experienta in tehnicile minim-invazive, specializate pe 3 domenii de varf in chirurgia robotica: ginecologie, chirurgie generala si digestiva si urologie. Chirurgii nostri au abilitatile si pregatirea necesara pentru a realiza pana si cele mai dificile si complexe interventii de chirurgie robotica.

Tratament oncologic complet integrat

Pacientul oncologic poate efectua in spitalul nostru toate investigatiile necesare pentru stabilirea unui plan de tratament, stabilit si agreat de toti membrii echipei multidisciplinare care ingrijeste pacientul respectiv. Decizia terapeutica oferita de echipa Tumor Board va tine intotdeauna cont de starea si preferintele pacientului si se reduce la tratamentul care are o toxicitate mai mica pe pe termen lung si care permite o calitate mai buna a vietii.

Sistem chirurgical performant

Sistemul chirurgical daVinci incorporeaza o tehnologie inteligenta si sisteme concepute sa lucreze impreuna, pentru a face chirurgia minim-invaziva mai accesibila si mai aplicata. Instrumentele noi si softurile performante permit medicilor chirurgi sa realizeze operatii extrem de precise, in conditii de maxima siguranta.