Eşti aici

Operatii ginecologice minim-invazive Spital Baneasa

In Spitalul Baneasa afectiunile ginecologie sunt rezolvate in majoritatea cazurilor prin metode chirurgicale minim invazive, prin tehnici de chirurgie laparoscopica si chirurgia ginecologica pe cale vaginala.

Abordam intreaga patologie atat benigna, cat si maligna. In cazul fibroamele uterine, medicii nostri au experienta in miomectomia laparoscopica pe care o practica chiar si in cazul nodulilor fibromatosi de dimensiuni mari. Pacientele care au un nodul fibromatos si doresc sa isi pastreze fertilitatea sau care doresc sa ramana insarcinate, insa din acest motiv nu reusesc, pot beneficia de aceasta interventie, cu refacere foarte rapida dupa operatie si cu o probabilitate mult mai mare de a ramane insarcinate.

Histerectomiile totale sunt efectuate pe cale abdominala, vaginala sau combinat, vaginal asistat laparoscopic sau doar laparoscopic.

In cele mai multe cazuri, rezolvam pe cale laparoscopica si patologia anexiala - chisturile ovariene, intervenind pe cale clasica, conform protocoalelor in vigoare, numai cand exista suspiciunea unui cancer ovarian.

Sarcina extrauterina este operata pe cale laparoscopica, chiar daca este rupta, complicata cu hemoperitoneu, o procedura care in alte spitale nu se face de rutina.

Patologia uterina de tipul polipilor endometriali si a fibroamelor intracavitare este rezolvata prin interventii minim invazive de tipul histeroscopiei interventionale.

Femeile in varsta, dar si cele cu varsta de 45-50 de ani care sufera de probleme de incontinenta urinara pot fi tratate cu succes prin tehnici moderne utilizate peste tot in lume si care s-au dovedit a avea o rata de succes mult mai mare decat interventia clasica.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate