Eşti aici

Cancerul de san nu discrimineaza

Cancerul de san nu discrimineaza

Boala afecteaza mame, fiice, femei de cariera, celebritati si barbati. Este, insa, mai frecvent in cazul femeilor. Screening-ul pentru cancerul de san ajuta la depistarea tumorilor care sunt prea mici pentru a fi palpate. Cu cat este depistat mai devreme cancerul de san, cu atat mai eficient este tratamentul. Screening-ul nu previne dezvoltarea cancerului de san, dar ajuta la depistarea bolii in stadii incipiente, cand sansele de reusita a tratamentului sunt mai mari.

Screening-ul salveaza vieti. Nu mai amana!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Nu pierde sansa sa-ti salvezi viata! Fa-ti mamografia de screening. Recomandata incepand cu 40 de ani, mamografia digitala este metoda esentiala de depistare precoce a cancerului de san, cand nu ai simptome deoarece tumora este prea mica pentru a fi palpata. Depistarea in stadii timpurii poate permite vindecarea completa sau imbunatatirea categorica a prognosticului.
1 din 8 femei va fi diagnosticata cu cancer de san de-a lungul vietii

Stim ce inseamna sa primesti vestea ca ceva nu e in regula. Dar cu noi, nu vei fi singura!

Ce semnifica ceea ce a scris medicul imagist in rezultatul mamografiei? Ce fac mai departe? Incotro o iau? La ce medic trebuie sa ma programez? Ce teste suplimentare trebuie sa fac? Si daca e cancer, ce sansa am sa traiesc? Cum il tratez? Cat de bun este medicul chirurg? Ce se intampla cu mine dupa aceea?

Da, stim cat de coplesitor poate fi. Stim ca timpul devine extrem de important pentru tine. Si ca a avea pe cineva langa tine, care sa te indrume pas cu pas, este esential. Pentru a ajunge mai rapid la diagnostic si la planul de tratament, Dr. Alexandra Pirvulescu, consultantul tau medical dedicat, te va ajuta sa poti trece cu bine peste momentele dificile.
Te va informa si iti raspunde la orice intrebari ai despre tipurile de investigatii sau interventii chirurgicale, pregatirea preoperatorie, costurile spitalizarii si echipa medicala. Te va ajuta sa faci programarile si va tine legatura cu medicii implicati in ingrijirea ta. Este simplu! O gasesti la 0733 111 726 (tarif normal, apelabil L-V 13.30 - 18.00).
Supraviețuitoarele

Alaturi de Recorder, am documentat povestile impresionante ale unor femei diagnosticate cu cancer, care, impreuna cu medicii, au luptat si au fost mai puternice decat diagnosticul. Aceasta este povestea pacientelor noastre, cu momente grele, dar si cu cele de bucurie - impartasite zi de zi alaturi de o echipa dedicata de medici.

Urmareste materialul si afla de ce este important sa vii la control la timp!