Laboratorul central REGINA MARIA

Laboratorul central REGINA MARIA

Arta diagnosticelor precise
Cu fiecare test realizat, prin fiecare rezultat corect trimis către pacienții pe care îi avem în grijă, construim cifrele care ne diferențiază. Pentru că detaliile sunt cele care pun amprenta calității într-un laborator, iar medicii au nevoie de buletine de analize concludente pentru a oferi cele mai eficiente tratamente. Priceperea specialiștilor noștri se îmbină cu precizia celei mai performante aparaturi din
România.
Laboratorul Central REGINA MARIA are eticheta Roche Diagnostic pentru linia de biochimie și imunologie și e un reper tehnologic pentru sistemul medical românesc.
Fiecare dintre cele cinci departamente poartă amprenta vizuală a artistului contemporan Saddo, într-o serie originală de ilustrații. Iar prin grijă și dăruire, specialiștii noștri transformă, în fiecare zi, știința în arta diagnosticelor precise.

Joia este ziua portilor deschise pentru Laboratorul Central. Va puteti inscrie pentru un tur complet al laboratorului prin intermediul formularului de mai jos.

*Vizitele au loc in intervalul 14.00-16.00.

Vreau sa vizitez laboratorul

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate