Laboratorul central REGINA MARIA

Arta diagnosticelor precise
Cu fiecare test realizat, prin fiecare rezultat corect trimis către pacienții pe care îi avem în grijă, construim cifrele care ne diferențiază. Pentru că detaliile sunt cele care pun amprenta calității într-un laborator, iar medicii au nevoie de buletine de analize concludente pentru a oferi cele mai eficiente tratamente. Priceperea specialiștilor noștri se îmbină cu precizia celei mai performante aparaturi din
România.
Laboratorul Central REGINA MARIA are eticheta Roche Diagnostic pentru linia de biochimie și imunologie și e un reper tehnologic pentru sistemul medical românesc.
Fiecare dintre cele cinci departamente poartă amprenta vizuală a artistului contemporan Saddo, într-o serie originală de ilustrații. Iar prin grijă și dăruire, specialiștii noștri transformă, în fiecare zi, știința în arta diagnosticelor precise.
Centrul de Referinta Leica Biosystems

Eliberam rezultate pentru biopsii in cel mai scurt timp posibil: maxim 7 zile lucratoare.

Noul Centru de referinta Leica Biosystems inaugurat in Laboratorul Central REGINA MARIA inseamna timp redus de procesare a probelor si rezultate sigure, printr-un proces de lucru standardizat.

Incepand de la linia complet automatizata de echipamente de ultima generatie, continuand cu software dedicat si consumabile optimizate, totul este gandit pentru a simplifica si standardiza fluxul de lucru, asigurand grija pentru fiecare proba in parte.

Joia este ziua portilor deschise* pentru Laboratorul Central. Va puteti inscrie pentru un tur complet al laboratorului prin intermediul formularului de mai jos.

Adresa: Splaiul Independentei Nr. 319C, cladirea Trust Center, parter.

*Vizitele au loc in intervalul 14.00-16.00.

Vreau sa vizitez laboratorul

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate