Eşti aici

Centru de Expertiza in Ecografie

Dl. Dr. Adrian Pop a fost un exemplu strălucit a ceea ce înseamnă să fii unul dintre cei mai apreciaţi şi recunoscuţi ecografişti, educatori şi mentori. Prin rolurile pe care le-a avut, Dl. Dr. Pop şi-a adus o contribuţie remarcabilă la profesia de ecografist şi la educaţia viitorilor specialişti. Cuvântul care l-a definit poate cel mai bine a fost profesionalism: ”asta înseamnă dorinţa continuă de a-ţi îmbunătăţi cunoştiinţele, abilităţile şi experienţa. Înseamnă să evoluezi pentru a da înapoi pacienţilor, colegilor şi comunităţii medicale. Înseamnă să participi şi să contribui activ la profesia de ecografist în România. Şi înseamnă să faci toate aceste lucruri într-o manieră discretă şi plină de respect faţă de pacienţi şi colegi.”
Dedicarea Dlui. Dr. Pop pentru pregătirea specialiştilor, stabilirea unor standarde profesionale înalte şi promovarea învăţării continue a permis ca aceştia să devină ecografişti extrem de competenţi. Școala româneasca de ecografie îi va rămâne recunoscătoare pentru faptul că a lasat în urma o echipă puternică de experți.
Echipa de medici imagisti din cadrul Centrului de expertiza in ecografie din Policlinica Floreasca efectueaza toata gama de ecografii: obstetricală, morfologie fetală, ginecologică, mamară, pediatrică, gastrointestinală şi hepatică, urologică, de părţi moi, ecografia în patologia tumorală şi ecografie cu substanţă de contrast.

Investigatii imagistice specializate

Punctia mamara sub ghidaj ecografic cu pistol Bard
Punctia aspirativa cu ac fin din leziuni tiroidiene
Punctia aspirativa cu ac fin din leziuni chistice
Ecografia cu substanta de contrast intravezical
Histerosonografia
Ecografie de sarcina avansata

Echipa medicala

Medic specialist Obstetrica-Ginecologie, acreditat FMF (Federatia de Medicina Fetala)
Medic specialist Medicina Interna, Competenta in Ecografie Generala
Medic primar Radiologie si Imagistica Medicala

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Echipamente "State of the art"

Pentru că ne dorim tot ce e mai bun pentru pacienţii noştri, garanţia profesionalismului medicilor este dublată de cea mai avansată tehnologie în imagistică ecografică, ceea ce va permite specialiştilor să vadă mai bine, să afle mai repede şi să influenteze în bine cât mai multe vieţi

LOGIQ E9
De departe reprezintă excelenţa în aplicaţiile pe abdomen, părți moi (sân, tiroidă, articulaţii), musculo-scheletal, vascular, ecografie de contrast, obstetricală şi ginecologică.
Conceptul tehnologic inovativ Agile Acoustic Architecture oferă o imagine extraordinară, de o incredibilă uniformitate atât în determinările superficiale, cât şi pentru profunzime, indiferent de dimensiunea corpului pacientului.
Integrează imaginea ecografică în timp real cu imaginile CT,
RMN sau ecografice înregistrate anterior, ceea ce permite compararea  anomaliilor, crescând acurateţea diagnosticului şi monitorizarea procedurilor de tratament.
Foloseşte marcaje GPS, care permit marcarea vizuală a unei structuri anatomice şi simplifică numărătoarea leziunilor, nodulilor sau maselor.
Foloseşte elastografia pentru obţinerea unor informaţii suplimentare de diagnostic.
Voluson E10

Lider in sanatatea femeii – cel mai nou ecograf din seria Expert dezvoltat special pentru cele mai complexe si dificile cazuri ginecologice si obstetricale.   

Informatie precoce. Interventie precoce in afectiunile fatului.
Tehnologia avansata si calitatea imaginii exceptionala permit evaluarea fatului incepand cu primul trimestru de sarcina, ceea ce va asigura interventia cat mai precoce. Continua suprematia in ecocardiografia fetala.
Flexibilitate in diagnostic. Incredere crescuta in depistarea unei game largi de afectiuni ginecologice.
Softurile de vizualizare asigura o imagine mult imbunatatita, cu rezolutie excelenta a detaliilor la nivelul uterului, ovarelor, vaselor si altor structuri genitale.

 

  • 4D in timp real - cel mai performat mod 4D din lume in domeniul ecografiei. Ofera cea mai buna claritate a imaginii in cel mai scurt timp
  • Radiance System Architecture - rezolutie excelenta a imaginii 2D si 3D/4D
  • Hdlive Silhouette - explorarea fatului de la varste foarte mici, in cele mai mici detalii
  • Hdlive Flow – redarea structurii vaselor cat mai apropiata de aspectul real
  • SonoNT - masurarea semi-automata a translucentei de pliu nucal
  • SonoBiometry - masurarea semi-automata a parametrilor biometrici ai fatului
  • Sono AVCgeneral – vizualizarea si masurarea structurilor hipoecoice de la nivelul creierului fetal, rinichiului si uterului
  • SonoAVCFollicle - masurarea automata a volumului foliculilor ovarieni, cu aplicatii directe in monitorizarea evolutiei in prefertilizare si fertilizare
  • SRI-III - cea mai avansata versiune din lume - prelucrarea imaginii pentru reducerea zgomotului de fond, cu obtinerea unei imagini cat mai clare