Centru de Hepatologie Policlinica Perla

Echipa formata din medici cu o vasta experienta in diagnosticul, tratamentul si monitorizarea afectiunilor ficatului, in special a hepatitelor cronice virale.

Diagnostic, tratament si monitorizare pe termen lung a pacientului cu hepatita cronica virala. Educarea si informarea pacientului despre evolutia si complicatiile bolii sale si consilierea privind importanta initierii cat mai precoce a unei terapii antivirale eficiente si sigure, precum si asupra mijloacelor de preventie a transmiterii infectiei. Urmarirea pacientului pe termen lung pentru a controla boala si a evita evolutia ei catre ciroza hepatica si carcinom hepatocelular.
Diagnostic corect si rapid efectuat de o echipa interdisciplinara de medici experimentati.

PASII PE CARE II URMEZI PENTRU EVALUARE INITIALA COMPLETA SI URMARIRE PE TERMEN LUNG

  1. Consult clinic initial la medic gastroenterolog si infectionist
  2. Set complet de analize de laborator pentru stadializarea bolii hepatice si a infectiei virale (inclusiv FibroMAX, viremie)
  3. Ecografie hepatica avansata (aprecierea gradului de fibroza a ficatului)
  4. Consultatie finala cu stabilirea unui plan de tratament individualizat
  5. Consiliere pentru accesul cat mai rapid la tratamentul antiviral oferit gratuit prin CNAS
  6. Consiliere pentru preventia transmiterii infectiei cu virusurile hepatitice B, C, D la restul membrilor familiei si anturajului
  7. Consiliere pentru preventia trasmiterii materno-fetale la femeia diagnosticata in sarcina cu hepatita B 
  8. Controale periodice pentru monitorizarea hepatitei si a infectiei virale
  9. Controale periodice pentru preventia complicatiilor hepatice si extrahepatice
  10. Ecografie cu substanta de contrast (diagnostic cancer hepatic). Endoscopie digestiva superioara (diagnostic si tratament varice esofagiene)

CONSULTANT MEDICAL DEDICAT ALATURI DE TINE PAS CU PAS

In cadrul Centrului de Hepatologie Perla vei beneficia de indrumarea si sprijinul unui consultant medical care te va ghida pas cu pas si iti va raspunde la orice intrebari ai despre tipurile de consultatii si de investigatii. Te va ajuta sa faci programarile
si va tine legatura cu medicii implicati in ingrijirea ta. Pentru tine, asta inseamna rapiditate in programare, timp castigat si sa stii in permanenta ce investigatii urmeaza sa faci. Apeleaza 0737.975.010 (tarif normal, program luni-vineri 8.00-20.00).  

ECHIPA INTERDISCIPLINARA DE MEDICI SPECIALISTI

Echipa intruneste specialisti experimentati in ecografie hepatica, endoscopie digestiva, infestionisti si gastroenterologi.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate