Ce trebuie sa stii despre coronavirus

In aceasta sectiune puteti gasi informatii despre infectia cu noul coronavirus la copii, varstnici si femei insarcinate, precum si cai de transmitere, masuri de preventie si recomandari de conduita in cazul in care suspectati ca sunteti infectat sau ca ati intrat in contact cu o persoana infectata.

Depunem toate eforturile pentru a actualiza permanent informatiile disponibile pe site-ul nostru. Cu toate acestea, datele se pot schimba chiar si de la o ora la alta, iar sursele de referinta pentru cele mai noi informatii raman site-urile autoritatilor publice, precum cel al Institutului National de Sanatate Publica (https://www.cnscbt.ro/).

Important

  • In cazul suspicionarii unei infectii cu coronavirus, va reamintim ca prima masura este apelul la serviciul de urgenta 112.
  • Singurele unitati desemnate sa gestioneze cazurile suspecte sau infectate cu coronavirus sunt spitalele publice de boli infectioase.
  • De asemenea, va puteti informa cu privire la noul coronavirus la TELVERDE 0800 800 358. TELVERDE este un hotline pus la dispozitie de autoritatile publice pentru informare, nu pentru urgente.

Atentie! Informatiile din aceste articole pot cunoaste modificari periodic si in functie de noutatile legate de patologie.