BURSA VALORILOR REGINA MARIA

Mai jos puteti vedea lista cu castigatorii Bursa de Valori REGINA MARIA

Viziunea noastra este sa stabilim cel mai inalt standard in serviciile medicale private din Romania, bazat pe cei mai buni medici, printr-un sistem solid, insufletit de respect si grija pentru oameni si credem ca pentru indeplinirea ei trebuie sa facem un pas in plus in mijlocul comunitatilor din care facem parte.
Vrem sa ne implicam in sustinerea celor care aleg sa ramana si sa contruiasca alaturi de noi, demonstrand in acest fel angajamentul pe termen lung pe care ni-l luam pentru a oferi servicii medicale de calitate comunitatii locale.
 
Anul trecut am lansat acest program in Cluj si acum il continuam vrand sa demonstram, cu fapte, ca suntem cu adevarat interesati de viata oamenilor din Cluj Napoca, Iasi, Craiova, Targu Mures, Constanta. Mai mult, ne pasa de viitorul romanilor si de tinerii in mana carora urmeaza sa ne punem viitorul, cu atat mai mult cand vine vorba de sanatate.
In contextul in care in Romania ne confruntam cu un exod masiv al medicilor, prin astfel de initiative ii putem convinge pe tineri sa ramana si sa isi urmeze vocatia in tara.
CINE POATE PARTICIPA?

“Bursa Valorilor” se adreseaza studentilor la medicina din Constanta, Cluj, Craiova, Iasi, Targu Mures, din anii V si/sau VI si studentilor scolii de asistenti medicali (anul terminal) din cadrul UMF Cluj.

Propunem studentilor la medicina o tema generoasa si, mai ales, inspirationala pentru redactarea unui eseu, care sa porneasca de la realitatea enuntata mai sus. Medici si asistente care termina facultatea in Romania nu isi gasesc implinirea vocatiei in orasul sau tara unde traiesc. De aceea, intrebare care se pune este “Cum crezi ca inteligenta artificiala/ tehnologiile digitale vor contribui la dezvoltarea medicinei si care sunt specialitatile asupra carora crezi ca vor avea un impact semnificativ?”

Astfel, fiecare eseu trimis va fi un Manifesto personal al candidatilor la bursa, prin care vor demonstra care e viziunea lor despre felul in care isi pot indeplini misiunea de medic in Romania.

Eseul ar trebui sa aiba maxim 1 pagina.

Regulamentul complet al concursului