Pachet analize Helicobacter Pylori

Helicobacter pylori este o bacterie care poate să producă diverse tipuri de gastrite, ulcer gastric, ulcer duodenal, cancer gastric.

Cultivarea H. pylori se realizează din biopsia gastrică/duodenală obţinută în urma endoscopiei. Tratamentul cu inhibitori de pompă de protoni trebuie întrerupt cu cel puţin 2 săptămâni înainte, iar tratamentul cu antibiotice şi preparate de bismut cu cel puţin 4 săptămâni înainte de recoltarea biopsiilor.
Cultivarea H. pylori permite efectuarea antibiogramei, adică testarea sensibilităţii la antibiotice. Cunoaşterea sensibilităţii şi rezistenţei la antibiotice oferă informaţii importante în alegerea tratamentului optim pentru eradicarea infecţiei cu H. pylori, individualizând astfel tratamentul pentru fiecare pacient în parte şi crescând rata de succes a terapei.

 

Tratamentul împotriva H. pylori se face cu inhibitori de pompă de protoni, săruri de bismut şi antibiotice (2 sau 3 antibiotice) pe durata a 7-14 zile, conform standardelor internaţionale şi pe baza sensibilităţii la antibiotice.

Pachete disponibile in Laboratorul Regina Maria:
Cultura, identificare si antibiograma Helicobacter pylori - 4 antibiotice

 

Levofloxacină

Claritromicină

Amoxicilină

Metronidazol

 

 

350 RON
Cultura, identificare si antibiograma Helicobacter pylori - 6 antibiotice

 

Levofloxacină

Claritromicină

Amoxicilină

Metronidazol

Tetraciclină

Rifampicină

385 RON