Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Panorama - un singur test, mai multa precizie

Testare prenatala, cuprinzatoare si sigura, cu rezultate precise care poate fi efectuat incepand cu saptamana a 9-a de sarcina.

Testarea prenatala Panorama, cel mai cuprinzator test prenatal de screening non-invaziv care iti ofera siguranta de care ai nevoie in timpul sarcinii.

In timpul sarcinii, o parte din ADN-ul copilului  ajunge in circulatia mamei. ADN-ul este organizat in structuri cunoscute sub numele de cromozomi care contin informatia genetica a copilului. Laboratorul Natera ofera un test de screening prenatal non-invaziv (Non-Invasive Prenatal Test – NIPT) numit Panorama, care utilizeaza o proba din sangele mamei pentru a identifica ADN-ul copilului si a cauta anumite anomalii cromozomiale care ar putea afecta sanatatea acestuia.

Majoritatea oamenilor au 23 de perechi de cromozomi cu un total de 46 – cate doi pentru fiecare pereche. Testarea Panorama este o o analiza foarte precisa, in depistarea cazurilor in care exista doar un singur cromozom, in loc de o pereche, sau a cazurilor in care exista un cromozom in plus, cum ar fi Sindromul Down, Sindromul Edwards, Sindromul Patau sau anumite sindroame in care exista trei cromozomi sexuali. De asemenea, testarea Panorama poate identifica daca exista trei seturi de cromozomi de acelasi tip, caz cunoscut sub numele de triploidie.

Desi exista teste prenatale de diagnostic, cum ar fi amniocenteza sau biopsia de vilozitati coriale, acestea sunt invazive si implica un risc de pierdere a sarcinii. Testarea prenatala Panorama presupune doar o proba din sangele mamei, fiind o analiza sigura atat pentru mama, cat si pentru copil.

Fa-ti testul prenatal Panorama si vei avea siguranta de care ai nevoie in sarcina, cu ajutorul celui mai cuprinzator si precis test genetic valabil astazi.

Recoltarea se efectueaza in Spitalul Baneasa.

Pentru programari, te rugam sa suni la 021.9268.