Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Convergentul de Ficat (Prometeus Sindromus)

Convergentul de Ficat (Prometeus Sindromus)

Rudă de cel mai înalt grad a Căzutului de Calciu, Convergentul de Ficat aparține aceleiași clase de ipohondrie română care nutrește și întreține o obsesie fixă, principală. În acest caz ficatul, acel Triunghi al Bermudelor unde enzimele se pierd pentru totdeauna, digestia fiind încetinită și abătută de la cursul normal.

Convergentul de Ficat se plânge constant de durere în partea dreaptă, loc care, în mentalul său, este ocupat de glanda cea mai problematică. Niciodată un exponent al acestei specii nu va lua în considerare o simplă întindere musculară sau rațiunea medicală conform căreia ficatul nu se manifestă prin durere.

Pentru a evita problemele de sănătate pe care mereu i le atribuie aceluiași organ, Prometeus Sindromus, în denumirea-i științifică, se apără cu ajutorul unui pluton întreg de hepatoprotectoare, folosite atât preventiv, cât și combativ.

Pe acest specimen îl poți repera ușor ca fiind acela care stă mereu cu o mână în șold și ușor cocârjat. Pe chipul său se vor citi emoții puternice, de la ceea ce poate părea un chin insuportabil și până la adevărată teroare. De asemenea, există cazuri în care Prometeus Sindromus își va striga copilul în parc pe numele Silimarina.