Echipa editorială

Echipa editorială înseamnă colaborare și contribuție proprie la un proiect comun. A fi parte dintr-o echipă și a lucra împreună este o abilitate specială, o veritabilă superputere, fiind în același timp și una dintre principalele noastre valori. 

Calitatea interacțiunii, fie că este una directă, față în față, fie că este virtuală, este definitorie pentru o organizație, dar atunci când este dedicată aspectelor care țin de binele fizic și psihic, este esențială. În baza acestui principiu editorii își canalizează efortul pentru o informare corectă, accesibilă, activă și permanent orientată și adaptată la nevoile potențiale ale celor care accesează site-ul Regina Maria. Mai mult, editorii au aceleași valori cu ale tuturor celor care activează în cadrul rețelei Regina Maria. Pentru că suntem parte dintr-o echipă și mai mare! 

Din grupul editorial fac parte medici specialiști și jurnaliști cu experiență, conectați la tot ceea ce înseamnă actualitate medicală. Scopul comun este acela de a oferi informații de calitate, riguros verificate, sfaturi utile, precum și răspunsuri argumentate la întrebări actuale pe teme de sănătate. 

Articolele abordează subiecte cu un conținut 100% medical, asumate de specialiști, pentru că informarea corectă este una dintre căile ce contribuie substanțial la prevenirea multor afecțiuni, dar și o soluție prin care pot fi gestionate mai bine diverse patologii acute sau cronice.   

Echipa editorială nu este o semnătură care ascunde un anonimat, ci modul în care înțelegem să ne asumăm, împreună, articolele pe care le-am realizat prin efort comun de documentare, verificare și redactare. 

Echipa editorială: