Mirabela Gatila

Medical Content Writer

Mirabela este jurnalist de profesie. A lucrat indeosebi in presa medicala, atat la publicatii online, dar si in print. Incet, incet, a inceput sa se familiarizeze cu termenii medicali de specialitate si a inteles cum functioneaza sistemul nostru de sanatate.

De aproape 6 ani face parte din echipa noastra editoriala si, in principal, incearca sa traduca si sa explice pe intelesul pacientilor diverse afectiuni medicale, investigatii si interventii chirurgicale. Mirabela transpune in scris povestile si experientele pacientilor nostri, cu scopul de a informa publicul larg, de a trage anumite semnale de alarma cu privire la rolul deosebit de important al pacientului in depistarea precoce a diferitelor afectiuni, dar si in evolutia favorabila a planului de tratament.

Mirabela crede cu tarie ca o persoana informata poate lua cele mai bune decizii cu privire la propria sanatate. Zi de zi, incearca sa ofere cititorilor informatii medicale avizate, documentate si explicate intr-un limbaj accesibil, astfel incat acestia sa participe activ la protejarea si mentinerea starii de sanatate.