Roxana Balintoni

Absolventa a Facultatii de Farmacie din cadrul UMF Craiova, Roxana Balintoni s-a bazat in parcursul sau profesional pe principii solide, avand ca prioritati sanatatea si drepturile pacientilor. Experienta de peste 10 ani in farmacia comunitara a pus-o fata in fata cu situatii medicale variate, dar si cu numeroase tipologii de pacienti, ceea ce a reprezentat pentru ea un bun prilej pentru a-si imbunatati abilitatile de comunicare cu pacientul.

A mizat intotdeauna pe o abordare asertiva si pe folosirea unui limbaj accesibil, pentru ca pacientii sa fie informati corect, chiar si in cele mai complicate situatii. Aceste calitati au reprezentat un avantaj in activitatea de Medical Content Writer, pe care o desfasoara in prezent.

Sistemul medical din Romania este, deseori, dificil de inteles pentru foarte multe persoane si, din acest motiv, este esential ca persoanele abilitate care fac legatura dintre sistem si pacienti sa poata oferi cu usurinta informatii complete, intr-o maniera cat mai usor de asimilat de catre toate categoriile de pacienti.