Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Computer tomograf - Revolution Evo Gen 3, tehnologie de ultima generatie la Suceava

Se spune despre Revolution EVO Gen 3 ca sfideaza timpul, deschizand calea catre viitor. Astazi, asistenta medicala se orienteaza din ce in ce mai mult pe simplificarea calatoriei pacientilor si accelerarea diagnosticelor si a cailor de tratament precise, astfel incat cei pe care ii ingrijim sa poata obtine o viata sanatoasa si bine traita. De aceea urmarim oferirea unor servicii si tehnologii performante, de varf, potrivit standardelor de ingrijire actuale, inclusiv in domeniul imagisticii.

Scanerul computer tomograf de la GE, Revolution EVO Gen este conceput pentru a oferi performante superioare in diagnosticarea imagistica, facilitati crescute pentru ingrijirea pacientilor, accesibilitate financiara imbunatatita si excelenta clinica. 

Medicina actuala nu mai poate fi conceputa in prezent fara un computer tomograf performant, in multe specialitati medicale, care sa ajute la stabilirea unui diagnostic de precizie. Fie ca vorbim de oncologie, de neurologie, de cadiologie sau de sistemul musculoscheletal, computerul tomograf reuseste sa vizualizeze structuri din ce in ce mai fine, sa distinga detalii pretioase si sa reconstruiasca imaginile din interiorul corpului tau cu o maxima acuratete. Dar, cu cat performantele acestuia si tehnologiile de ultima generatie incorporate sunt mai complexe si mai adaptate nevoilor medicului si pacientului, cu atat actul medical este mai exact, mai eficient si mai sigur pentru pacient. 

De aceea, am reusit sa aducem in clinica noastra acest computer tomograf care inglobeaza ultimele reusite in materie de tehnologie imagistica.

Beneficiile computer tomografului Revolution Evo Gen 3

CT Revolution Evo Gen dispune de o consola de utilizator intuitiva si consacrata si are incorporate tehnologii si aplicatii de ultima generatie, fiind optimizat pentru examene tomografii generale, traumatisme, oncologice, neurologice si cardiace. 

Sistemul Clarity Imaging. Reproiectat pentru a oferi o rezolutie spatiala inalta de ultima generatie, permite vizualizarea detaliilor de pana la 0,28 mm. Ofera eficienta imbunatatita a dozei si a raportului semnal-zgomot.

TrueFidelity CT Images1,5 . Utilizeaza tehnologia de invatare aprofundata Deep Learning Image Reconstruction (DLIR) si  promite beneficii de neegalat pentru pacienti, impreuna cu radiologii si tehnologii dedicati ingrijirii lor. 

Tehnologia Smart Dose: Revolution EVO Gen 3 dispune de tehnologie inteligenta conceputa pentru a ajuta la obtinerea de imagini de inalta calitate utilizand doze mai mici de radiatii, contribuind la diagnostice mai precise si la expuneri mai mici pentru pacienti. Instrumentele de gestionare a dozei, cum ar fi protocoalele de scanare de referinta pediatrica optimizate pentru doza CT 4Kids, modularea dozei 3D, modularea dozei in organe, verificarea dozei, DICOM DRSR si multe altele sunt toate la indemana. 

Optiunea inovatoare de reconstructie iterativa ASiR-V. Daca ASiR™ este cea mai utilizata metoda de reconstructie iterativa (IR) din lume, ASiR-V utilizat de Revolution Evo Gen 3 este urmatoarea generatie de tehnici de reconstructie iterativa GE, care permite reducerea  dozei de examinare, pastrand in acelasi timp sau chiar sporind valorea diagnostica printr-o calitate excelenta a imaginii. Are la baza peste 150 de protocoale validate si ajustate la dimensiunea pacientului, optimizate pentru doza (UW). De asemenea, utilizeaza este 2.400.000 de examene colectate cu DoseWatch Explore* Solutie web, implementata in cloud, pentru a urmari, analiza si raporta datele privind dozele la nivel de practica. Gestionarea dozei nu a fost niciodata mai usoara, imbunatateste detectabilitatea la contrast scazut si reduce doza de iradiere cu pana la 82% la examenele imagistice de rutina. 

Protocoale optimizate in functie de doza (UW) Proiectate, dezvoltate si validate de experti de la Universitatea din Wisconsin (UW), Madison, pentru scanerele GE Healthcare atat pentru adulti, cat si pentru copii. Flux de lucru imbunatatit, permitand oferirea ingrijirii personalizate pe care o merita pacientul. 

Tehnologiile Smart Flow  imbunatatesc productivitatea prin eficientizarea fluxului de lucru al utilizatorului. Cu IQ Enhance, se poate scana toracele in doar doua secunde, cu o viteza de achizitie de 175 mm pe secunda, pentru a ajuta la scurtarea tinerii respiratiei pacientului, mentinand in acelasi timp calitatea imaginii. 

Smart MAR (Metal Artefact Reduction) ajuta la reducerea artefactelor cauzate de metalul din corp, cum ar fi implanturile de sold. 

Tehnologii Smart Cardiac. Configureaza proceduri cardiace complexe rapid, fiabil si repetat, cu instrumentele Smart Cardiac.

  • SnapShot Assist: finalizeaza cu usurinta examenele cardiace cu SnapShot Assist, care propune cea mai buna tehnica de achizitie a imaginii bazata pe ritmul cardiac si indexul de masa corporala al pacientului.  
  • SnapShot Pulse: permite o reducere semnificativa a dozei de radiatii in imagistica coronariana in comparatie cu un mod de achizitie elicoidal bazat pe ECG.
  • SnapShot Freeze: Reduce incetosarea miscarii in vase, faciliteaza diagnosticul prin inghetarea miscarii coronariene, chiar si la examenele CT coronariene cu frecventa cardiaca mai mare. 

Asistam, asadar la introducerea unei noi ere a reconstructiei imaginii si ne bucuram ca putem aduce in Suceava, in Centrul de imagistica REGINA MARIA, aceste tehnologii avansate pentru beneficiul pacientilor nostri. Un diagnostic imagistic mai exact inseamna sansa pacientilor de a beneficia de terapii precise, personalizate si eficiente, de competenta si profesionalismul medicilor nostri. Increderea si satisfactia celor care ne trec pragul sunt esentiale pentru echipa noastra, dar cel mai important este ca ingrijirea medicala pe care o oferim sa fie la standardele cele mai inalte disponibile astazi. 

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.