De ce sa alegi Spitalul Euroclinic

Primul spital privat din Romania

Definit de performanta medicala la standarde internationale, Spitalul Euroclinic este specializat in chirurgie minim-invaziva video-asistata pentru cazuri complexe si concureaza cu clinici de top din strainatate in managementul pacientului oncologic, oferind intr-un singur loc toate investigatiile si procedurile necesare.

Excelenta in chirurgia sanului si chirurgia ginecologica

Calitatea serviciilor, expertiza medicala si standardele extrem de inalte sunt sustinute de cele 2 Centre de Excelenta dedicate sanatatii femeii, in chirurgia sanului si chirurgia ginecologica, acreditate la nivel international de SRC (Surgical Review Corporation) din SUA.

90% din operatii sunt realizate minim-invaziv

Ori de cate ori este posibil, chirurgii nostri realizează intervenții minim-invazive laparoscopice. De exemplu, cancerele genitale feminine sunt operate laparoscopic 3D, iar afectiunile digestive sunt rezolvate prin cele mai moderne tehnici interventionale.

Abordam integrat chirurgia oncologica

Doua comisii multidisciplinare (Tumor Board) se reunesc in fiecare saptamana pentru a discuta si evalua situatia particulara a fiecarui pacient oncologic, eliberand un raport cu recomandarile si planul de tratament optim, personalizat.

Siguranta pacientilor si a personalului sunt prioritatile noatre

Efectuam riguros triajul pacientilor, testam toti pacientii internati, am creat circuite dedicate pacientilor suspecti COVID-19 si am implementat reguli stricte pentru igienizarea spatiilor.

Afla mai multe

Peste 15 ani de performanta medicala

De mai bine de 15 ani, Spitalul Euroclinic este un etalon al serviciilor medicale la cel mai inalt nivel. Are o echipa unita si extrem de performanta, care a contribuit la dezvoltarea spitalului intr-un pionier al medicinei private din Bucuresti si din tara.

Afla mai multe