15 ani de activitate in Spitalul Euroclinic

Spitalul Euroclinic, prima unitate medicala privata din Romania, implineste 15 ani de activitate, definita de performanta medicala la standarde internationale. Spitalul este specializat in chirurgie minim-invaziva video-asistata pentru cazuri complexe si concureaza cu clinici de top din strainatate datorita calitatii actului medical. In ultimii ani, s-a dezvoltat ca un important centru dedicat sanatatii femeilor, fiind singurul spital privat din tara noastra in care se realizeaza tratamentul conservativ al cancerului de col uterin.

In ultimii 10 ani, de cand face parte din Reteaua REGINA MARIA, Spitalul Euroclinic a tratat peste 340.000 de pacienti, echipa medicala efectuand peste 26.000 de interventii chirurgicale si 2,8 milioane de servicii si investigatii medicale.

”Alaturi de echipele medicale extraordinare din Euroclinic, am pus intotdeauna pe primul plan interesul pacientului si am cautat constant cele mai eficiente si sigure tratamente pentru cei care ne trec pragul. Astfel, am marcat o serie de premiere pentru Romania, iar tratamentele si interventiile noastre inovatoare dedicate sanatatii femeilor au avut rezultate spectaculoase si sunt recunoscute la nivel international. Obiectivul nostru este de a continua sa facem performanta medicala la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, unind in jurul nostru cele mai bune echipe medicale”, spune prof. univ. dr. Petre Bratila, director medical al Spitalului Euroclinic si chirurg de excelenta in ginecologia minim-invaziva.

Performanta medicala se traduce in vieti salvate!

Servicii medicale

In Spitalul Euroclinic se afla primul si singurul Centru de Excelenta in patologia sanului din Romania. Acreditarea reprezinta o recunoastere a eforturilor depuse de echipa medicala multidisciplinara pentru a oferi ingrijire de calitate, in conditii de siguranta, femeilor afectate de cancerul de san sau de alte afectiuni ale sanului.

Servicii medicale

In Centrul de Excelenta in chirurgia ginecologica minim-invaziva, medicii opereaza laparoscopic 3D toate formele de cancer genital feminin in stadii incipiente: cancer de col uterin, cancer de endometru, cancer ovarian si cancer de trompe uterine. Prof. univ. dr. Petre Bratila, chirurg de excelenta in ginecologia minim-invaziva, a adus pentru prima data si in Romania chirurgia conservativa a cancerului de col uterin.

Interventii laparoscopice de chirurgie digestiva si colorectala, prin cele mai moderne tehnici interventionale

Prin utilizarea unor tehnici chirurgicale ultramoderne, chirurgii din Spitalul Euroclinic realizeaza interventii minim-invazive laparoscopice si in chirurgia digestiva si colorectala. Astfel, in sectia Chirurgie generala, condusa de dr. Bogdan Barta, chirurgul cu cea mai mare experienta in laparoscopia prin incizie unica ombilicala (SILS), pacientii pot accesa diferite proceduri, precum: interventii SILS,  interventii laparoscopice 3D, tehnica TAMIS (Transanal Minima Invasive Surgery) in chirurgia colorectala sau procedeul TEP (extraperitoneal) in chirurgia herniei. Tehnicile chirurgicale moderne laparoscopice aduc numeroase avantaje pentru pacient: recuperare extrem de rapida, reducerea cicatricilor, riscuri intraoperatorii mult reduse si disconfort minim, externarea pacientului facandu-se rapid.

Afla mai multe

Performanta medicala

Testimoniale