Medicina interna

Echipa medicala formata din medici internisti si gastroenterologi pot diagnostica si trata afectiuni ce cuprind intreg spectru al medicinei interne (boli pulmonare, digestive si cardiovasculare) si al gastroenterologiei (varietate extinsa de manopere endoscopice) dar si boli autoimune, sistemice si de etiologie neprecizata.

“Medicina interna este mai mult decat specialitatea care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul unor boli, este de fapt specialitatea care integreaza cazuri complexe cu afectarea mai multor organe si stabileste conduita ulterioara pentru cei cu multiple patologii.

Acest lucru m-a fascinat de la bun inceput. Mi-am dorit sa pot vedea mai mult decat un organ sau sistem, sa pot privi pacientul in ansamblu si sa ii ofer sfaturile si tratamentul optim.”

Dr. Corina Lucaci, 

Medic specialist medicina interna, doctor in medicina, coordonator ambulator si sectie clinica

De ce sa va adresati sectiei de medicina interna a spitalului REGINA MARIA Cluj?

  1. Pentru diagnostic, tratament si monitorizarea afectiunilor se folosesc aceleasi standarde  si protocoale ca si in spitalele din strainatate.
  2. Cazurile complexe beneficiaza de evaluare intr-o comisia multidisciplinara: medici internisti, gastroenterologi, cardiologi, endocrinologi, chirurgi,  terapie intensiva, anatomo-patologi etc. care are ca scop gasirea celei mai bune solutii
  3. Sectia dispune de rezerve speciale pentru pacientii internati, dar si de un spatiu dedicat spitalizarilor de zi.

Proceduri

Echipa medicala

Dr. Corina Lucaci

Medic specialist medicina interna, doctor in medicina, coordonator ambulator si sectie clinica
Dr. Corina Lucaci