Interventii chirurgicale

Operatii laparoscopice pediatrice

Tehnicile minim invazive sunt recomandate ori de cate ori acestea ofera beneficii majore in tratamentul diferitelor afectiuni pediatrice. Aceste tehnici permit medicilor chirurgi sa poata vedea in detaliu ce se intampla in interiorul corpului copilului, fapt care contribuie semnificativ la succesul interventiilor. De asemenea, cu ajutorul laparoscopiei chirurgii pot face incizii mai mici, ceea ce inseamna o perioada de recuparare rapida, risc mai mic de infectie si mai putine dureri si disconfort.

Laparoscopia se foloseste frecvent si ca metoda diagnostica exploratorie, pentru a evalua si investiga abdomenul acut sau in ugenta, atat ca metoda diagnostica, precum si terapeutica in cazul traumatismelor abdominale sau plagilor penetrate.

Chirurgii nostri te vor indruma si te vor ajuta sa alegi cea mai buna abordare chirurgicala pentru copilul tau.

Interventii de chirurgie deschisa

Exista diferite probleme medicale care nu pot fi rezolvate intotdauna prin chirurgie minim-invaziva, ci numai prin tehnici clasice de chirurgie deschisa. Medicii nostri chirurgi au experienta necesara pentru a realiza cu succes prin chirurgia traditionala atat interventii comune, de rutina, cat si operatii complexe si laborioase. Printre afectiunile pe care le tratam frecvent prin chirurgie deschisa se numara hernia ombilicala si hernia inghinala, fimoza debridare sau circumcizie), hidrocelul sua stenozele uretrale.

Operatii in urgenta, pentru durerile abdominale acute la copii, care pot fi cauzate de urmatoarele afectiuni: