De ce sa ne alegi pe noi

Ingrijire personalizata pentru copiii de toate varstele

Chirurgii nostri inteleg cat de ingrijorati si speriati pot fi parintii atunci cand aud ca al lor copil, indiferent de varsta, are nevoie de o operatie. Te asiguram ca la noi vei gasi medici si asistente medicale bine pregatiti, care au experienta semnificativa in evaluara si tratarea copiilor si care, cel mai important, nu considera copiii ca fiind adulti in miniatura, ci persoane care au nevoie de ingrijire blanda si speciala. Echipa nostra de chirurgie pediatrica ofera ingrijire de inalta calitate, plina de compasiune si centrata pe nevoile individuale ale copilului si adolescentului.

Chirurgie minim-invaziva, laparoscopica

In ultimul deceniu, intrumentele de mici dimensiuni, adaptate copiilor care trec prin interventii chirurgicale au fost imbunatatite considerabil. Astfel, chirurgia laparoscopica s-a dezvoltat in mod accelerat la nivel mondial, iar tehnicile moderne sunt folosite si in spitalul nostru. Echipa noastra de chirurgi pediatri opereaza copii de toate varstele. In prezent, laparoscopia este folosita la copii atat in scop diagnostic, cat si terapeutic, cu beneficii majore cum ar fi: incizii de dimensiuni reduse, ciatrici aproape invizibile, riscuri scazute pre- si post operator.

Experienta semnificativ in chirurgia pediatrica

Dr. Dan Cristea are o experienta de mai bine de 20 de ani in chirurgia pediatrica si este specializat in tratamentul chirurgical al tuturor tipurilor de hipospadias, de la formele usoare, banale, pana la formele complexe.

Chirurgii nostri folosesc cele mai moderne tehnici

Multe dintre procedurile pe care chirurgii nostri le efectueaza presupun utilizarea tehnicilor moderne, minim invazive, printre care amintim: uretroplastii, pieloplastii, reimplantari ureterovezicale si ureteroureterale etc.

5 sali moderne de operatie

Spitalul Regina Maria Brasov dispune de 5 sali de operatii, dotate modern si amenajate la standarde internationale, astfel incat sa indeplineasca cele mai inalte standarde pentru siguranta pacientilor.