De ce sa alegi centrul de excelenta in chirurgia obezitatii?

Pentru acordarea titlului de Centru de Excelență în Chirurgia Batriatrică și Metabolică, organizațiile internaționale de profil din SUA (Surgical Review Corporation) și UE (European Accreditation Council for Bariatric Surgery) au analizat și validat componente care dau procedurilor noastre titlul de act medical de excelență:

1. Personalul medical cu o expertiză avansată și o experiență vastă în tratarea cazurilor de obezitate. Echipa multidisciplinară este capabilă să trateze cele mai complexe cazuri bariatrice. Problemele obezității sunt abordate holistic, pacienții fiind evaluați de un grup multidisciplinar de specialiști, de la chirurgie, anestezie, diabet, nutriție, endocrinologie, gastroenterologie, cardiologie, ecografie, osteodensitometrie, radiologie, pînă la medicină psihosomatică.

2. Istoricul pacientului metabolic cu rezultate excelente. Calitatea actului medical se reflectă în rata foarte scăzută de complicații, si rezultatele excelente ale interventiei chirurgicale.

3. Tehnologia medicală de avangardă, special concepută pentru persoanele supraponderale: CT cu cel mai mare diametru, instrumente chirurgicale lungi, anestezie video asistată, paturi de spital și mese din blocul operator potrivite pentru persoane cu o greutate de peste 400 de kg, cu obiecte sanitare super-rezistente.

4. Circuite dedicate pacientului bariatric, create special pentru evaluarea fiecarui pacient inainte de operatie, tratamentul acestuia si urmarirea lui pentru o perioada nedeterminata.

Rezultatele pot varia în functie de starea de sanatate a fiecarui pacient.