Gastric sleeve

Operatie de Micsorare a stomacului in PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL

Cum funcționează

Gastric sleeve, micşorarea stomacului sau gastrectomia longitudinală este una dintre cele mai utilizate intervenții bariatrice laparoscopice. Aceasta constă în secţionarea stomacului de-a lungul său, pentru a îndepărta porţiunea dorsală, unde sunt localizați centrii foamei. Astfel, 80% din volumul stomacului tău va fi eliminat.

În circuitul digestiv va rămâne un tub gastric cu volum redus (aprox. 100ml), care te va obliga să consumi alimente în cantităţi reduse. Astfel, umplerea rapidă a stomacului îți va da rapid senzația de sațietate.

Ce vindecă

Această metodă chirurgicală te ajuta sa scapi de kilogramele in plus si contribuie la ameliorarea afecțiunilor metabolice asociate obezității: diabet zaharat, hipertensiune arterială, steatoză hepatica etc.

Avantaje

  • Cu ajutorul procedurii de gastric sleeve poți scăpa în totalitate de excesul ponderal.
  • Vei mânca puțin, fără a resimți senzația de foame şi te vei sătura foarte repede.
  • Te vei recupera rapid, fără cicatrici, cu dureri postoperatorii limitate, spitalizarea durând 48 ore.

Rezultatele pot varia în functie de starea de sanatate a fiecarui pacient.

Etapele programului pacientului metabolic

Seminarul de obezitate
O sesiune complexă de informare în care vei primi primul diagnostic și primele indicații medicale de la medicii noștri cu cea mai vastă experiență.
Evaluarea preoperatorie
Un set de analize efectuate într-o singură zi: analize sanguine, examene de imagistică medicală, consultaţie cardiologică, consultaţie chirurgicală şi preanestezică.
Interventia chirurgicala laparoscopica
Durează aproximativ 50 de minute, iar spitalizarea - 48 de ore.
Monitorizarea postoperatorie
Rezultatele imediate ale vindecării chirurgicale, starea de sănătate și evoluția ta vor fi monitorizate prin controale periodice, pe parcursul primului an, continuând apoi cu evaluări anuale.
Planul de nutritie
Meniul tău personalizat va fi monitorizat constant de specialiștii noștri, așa încât vindecarea să fie ușoară și să obții rezultate maxime în urma intervenției, menținându-ți starea de sănătate optimă.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

*Rezultatele finale pot varia de la un pacient la altul in functie de starea de sanatate a fiecaruia, toti acesti parametri se vor discuta cu medicul curant inainte si după operatie.