De ce sa ne alegi pe noi?

In toate locatiile noastre vei gasi echipe de medici ortopezi cu vasta experienta in ameliorarea durerii, imbunatatirea functiei articulatiilor si a calitatii vietii persoanelor care sufera de diferite afectiuni si leziuni musculo-scheletale. In toate sectiile si departamentele noastre de Ortopedie si Traumatologie oferim ingrijire clinica si chirurgicala pentru toate tipurile de afectiuni, de la fracturi, boli articulare, afectiuni degenerative pana la tumori osoase si reconstructie de cartilaj.

Chirurgie ortopedica robotica

Poti beneficia de interventii ortopedice realizate cu tehnologia revolutionara Mako. Chirurgia robotica ortopedica le permite medicilor chirurgi ortopezi din Ponderas Academic Hospital sa realizeze proteze personalizate pe anatomia fiecarui pacient.

Folosim in unitatile noastre de fizioterapie echipamente si protocoale moderne pentru a asigura recuperarea in cel mai rapid interval de timp.

Afla mai multe

Interventii ortopedice minim-invazive

Medicii nostri ortopezi utilizeaza cele mai noi tehnologii chirurgicale, inclusiv tehnici minim-invazive. In toate centrele de Ortopedie si Traumatologie din REGINA MARIA sunt realizate interventii chirurgicale de inlocuire osoasa si articulara, care includ cele mai actuale tehnici artroscopice si reconstructive.

Afla mai multe

Tehnici moderne de regenerare a cartilajului

Medicii ortopezi din Centrul de excelenta in chirurgia ortopedica efectueaza cu rezultate excelente tehnici de regenerare a cartilajelor, inclusiv micro-fracturare si mozaic-plastie. De exemplu, tehnica AMIC  artroscopica realizata de dr. Vlad Predescu este unica in tara.

Afla mai multe

Chirurgie artroscopica moderna

Reconstructia artroscopica a ligamentului incrucisat anterior se realizeaza in Centrul de excelenta in chirurgia ortopedica din Ponderas Academic Hospital prin cea mai moderna tehnica pentru ligamentoplastie – tehnica “All-Inside Graft Link”.

Afla mai multe

Proteze decontate CAS

In 3 dintre spitalele noastre – Ponderas Academic Hospital, Spitalul Euroclinic si Spitalul Premiere - poti beneficia de decontarea interventiilor de inlocuire a soldului si genunchiului prin CAS, ceea ce inseamna costuri reduse pentru pacient.

Afla mai multe

Managementul tumorilor osoase

Acordam o atentie deosebita oncologiei ortopedice pentru tratarea cancerelor osoase si tumorilor de parti moi benigne, maligne. In mod ideal, fiecare caz suspect de tumora osoasa, este evaluat in cadrul unei comisii oncologice (Tumor Board), care analizeaza si furnizeaza cel mai bun si eficient plan terapeutic. Aceasta comisie oncologica se reuneste in Spitalul Premiere din Timisoara ori de cate ori este nevoie.

Afla mai multe

Medicina sportiva la cele mai inalte standarde

Avem centre moderne de medicina sportiva in spitalele noastre din Bucuresti si Timisoara, unde tratam cele mai multe leziuni sportive. Vorbim de leziuni care pot sa apara la nivelul ligamentelor, meniscului sau cartilajelor.

Afla mai multe

Ortopedie pediatrica

Acoperim intreaga gama de servicii medicale de ortopedie pediatrica, pentru a veni in ajutorul copiilor si tinerilor nostri pacienti. Medicii nostri ortopezi pediatri au experienta importanta si folosesc tehnici chirurgicale moderne, minim-invazive, pentru a oferi cel mai bun tratament copilului tau.

Afla mai multe