Pasi evaluare tratament FIV

Bine ai venit!

Ai ajuns in locul potrivit. De aici incepe calatoria ta spre a-ti indeplini visul de a deveni parinte. 

Știm cât de copleșitor poate fi un diagnostic de infertilitate, tocmai de aceea, la Regina Maria ai la dispoziție, sub acelasi acoperis, toate soluțiile moderne de tratament al infertilitatii. 

Pentru noi, tu si partenerul de cuplu sunteti deja niste luptatori si vrem sa va asiguram ca echipa Regina Maria va este alaturi, cu suport medical si emotional specializat, pe tot parcursul drumului spre a obtine si a duce la bun sfarsit o sarcina. 
Si deoarece intelegem ca aveti nevoie de timp si informatii, am conceput un GHID digital de evaluare și tratament pentru persoanele cu probleme de fertilitate care contine detalii esentiale despre tratamentul infertilitatii. 

De ce suntem alegerea sigura pentru multe cupluri infertile din Romania

  • Echipa noastra are 15 experti FIV, cu peste 25 de ani experienta in reproducerea umana asistata
  • Avem cea mai mare echipa de embriologi seniori acreditati ESHRE din Romania
  • Tratam integrat cauzele fertilitatii, prin investigatii specifice pentru fiecare partener din cuplu
  • Suntem parte din Programul National FIV
  • Ne mandrim cu o rata de succes ET DEC (transfer cu embrioni decongelati) aferenta activitatii anului 2023, pentru procedurile FIV, de  43,25% pentru pacientele cu varsta intre 30 si 39 an si  de 21,4% reusita la pacientele intre 40 si 45 ani.

Daca inca ai intrebari si iti doresti o noua vizita la medicul ginecolog, sau ai decis sa incepi tratamentul, te rugam sa completezi formularul de programare.