De ce sa ne alegi pe noi

Avem 15 experti FIV

Fiecare dintre specialistii nostri in fertilitate aduce expertiza si viziunea personala asupra tratamentelorde reproducere asistata, pentru a oferi pacientilor nostri cele mai bune rezultate. Multi din expertii nostri in FIV si-au adus constributia la dezvoltarea domeniului de reproducere asistata din tara noastra. Clinicienii nostri au peste 24 de ani experienta in reproducerea umana asistata.

Suntem singura clinica din Romania cu 5 senior embriologi

In cadrul procesului de tratament al fertilitatii, embriologii sunt persoanele care au grija in prima faza de ovocit si spermatozoid si, in cele din urma, de embrion. Ei analizeaza meticulos si vegheaza asupra viitorului micutului embrion, pentru a se asigura ca se dezvolta frumos. Dupa cum spune embriologul senior Flavia Haradja, embriologii sunt primii oameni care “ating” o noua viata.

Avem 55,17% rata de succes

Acest procent este obtinut in cadrul programelor finantate de Ministerul Sanatatii, respectiv PMB. Din totalul celor aproape 800 de embriotransferuri cu embrioni decongelati, realizate in cursul anului 2020, 1 din 2 femei sub 35 de ani si 1 din 3 femei de varsta reproductiva avansata, au reusit sa isi tina in brate minunea mult dorita.

Oferim investigatii si proceduri complexe

Tehnologia avansata si experienta vasta a specialistilor nosttri in reproducere umana asistata ofera cuplurilor afectate de infertilitate sanse semnificativ mai mari de a obtine sarcina mult dorita. Testele genetice si investigatiile complexe pe care le oferim maresc ratele de succes, reduc avorturile spontane, elimina transmiterea afectiunilor mostenite la viitorii copii si reduc timpul de asteptare pentru a obtine o sarcina.