Centrul de Fertilitate si FIV Columna

Suntem cel mai mare centru de reproducere umana asistata din Romania si avem rezultate comparabile cu ale centrelor europene de prestigiu. Oferim o abordare orientata catre pacient, iar obiectivul nostru principal este inceperea tratamentului de indata ce am terminat de investigat toate cauzele potentiale ale infertilitatii. In acest fel, cuplurile sunt protejate de tratamente inutile si excesive.

Programul National FIV la Columna
Singurul centru cu 5 embriologi seniori

Embriologii sunt oameni de stiinta care studiaza si depun eforturi semnificative in laborator pentru a crea viata, la propriu. 

Gama completa de investigatii

Oferim intreaga gama de teste si investigatii de specialitate, pentru a descoperi cauzele infertilitatii.

Tehnici moderne de reproducere asistata

Suntem alaturi de cupluri in fiecare etapa a procesului de a deveni parinti, cu cele mai bune solutii de tratament pentru infertilitate.

De ce ne aleg cuplurile?

Servicii medicale
Rata de succes a procedurilor FIV depaseste 55%

Ne mandrim cu munca si eforturile depuse de echipa noastra de experti in reproducere umana asistata, care a obtinut o rata de succes a procedurilor FIV de 55,17% in cadrul programelor finantate de Ministerul Sanatatii, respectiv PMB. Astfel, 1 din 2 femei sub 35 de ani si 1 din 3 femei de varsta reproductiva avansata au reusit sa devina mame, din totalul de 800 de embriotransferuri cu embrioni decongelati, realizate in cursul anului 2020.

Povesti fericite

Echipa medicala