Eşti aici

Centrul de Imagistica Iasi

Tehnologia ultraperformanta utilizata conduce la obtinerea unei scanari complete a corpului uman, deosebit de utila in evaluarea pacientilor oncologici sau in examinarile de mare acoperire.

RMN
Mamografie digitala cu tomosinteza
Echipa medicala multidisciplinara
Peste 60 de investigatii imagistice

Centrul de imagistica din Iasi combina tehnologia de ultima generatie cu profesionalismul si expertiza echipei medicale coordonata de Prof. Univ. Dr. Denisa Haba, medic primar Radiologie si Imagistica Medicala, reputat doctor iesean. Punctul forte al centrului de imagistica este un aparat RMN unic in oras – Magnetom Essenza 1,5 Tesla produs de Siemens. Recunoscut pentru calitatea superioara si rezolutia inalta a imaginilor obtinute intr-un timp de examinare redus, aparatul permite nu numai efectuarea unor examinari de rutina, cat si a unor investigatii avansate. 

Medici

Medic primar RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Medic primar RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Medic specialist RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Vezi toţi medicii

Investigaţii

RMN cap
Imagistica prin rezonanta magnetica a capului foloseste un camp magnetic puternic, unde radio si un calculator pentru a produce imagini detaliate ale creierului si a altor structuri craniene.
RMN coloana vertebrala
Imagistica prin rezonanta magnetica a revolutionat evaluarea sistemului nervos central, inclusiv explorarea structurilor coloanei vertebrale si diagnosticul leziunilor neurodegenerative.
RMN de san
Ofera informatii extrem de valoroase despre o multitudine de afectiuni mamare care nu pot fi evaluate ajutorul mamografiei sau ecografiei mamare.
Vezi toate investigaţiile

Contact

Adresă: Str. Grigore Ureche Nr. 3, langa teatrul Luceafarul, Iasi, Iasi
Telefon: 021 9268
Telefon mobil: 0736363953 / RMN: 0737551353
E-mail: iasi@reginamaria.ro
  • Rezonanta magnetica
  • Imagistică
  • Recoltare analize