Eşti aici

Campus Medical Iasi

Primul Campus medical Regina Maria din Iasi pune la dispozitia pacientilor 30 de specialitati medicale, laborator de analize si centru de imagistica.

66 medici
29 specialitati
Centru de imagistica
Investigatii si preturi

Specialitati

Obstetrica-Ginecologie
Prof. Univ. Dr. Cristina Anton, medic primar Obstetrica-Ginecologie, are competenta in colposcopie, ginecologie oncologica si planificare familiala.
Alergologie si Imunologie Clinica
Dr. Raluca Oana Citu, medic specialist Alergologie si Imunologie Clinica, are experienta in alergii alimentare, rinita alergica , urticaria cronica, imunoterapie, dermatita atopica, alergia medicamentoasa, anafilaxie, astm si intoleranta la histamina.
Dermatovenerologie
Dr. Diana Diaconu, medic specialist Dermatovenerologie, are pregatire si experienta in tratarea psoriazisului, bolilor dermatologice cu transmitere sexuala, dermatozelor varstnicului si anomaliilor secretiei de sebum.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic specialist Alergologie si Imunologie
Medic specialist Pediatrie
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Testul de efort
Evalueaza cum functioneaza inima in timp ce pacientul merge pe o banda de alergat si implica monitorizarea ritmului electric al inimii, tensiunii arteriale si respiratiei in timpul efortului.
Investigatii ginecologice
Pentru o evaluare corecta a starii de sanatate, medicul ginecolog iti recomanda o serie de teste de screening sau diagnostic, urmarind indeaproape rezultatul si recomandand tratamentul adecvat.
Servicii medicale decontate CAS
Pacientii dispun de gratuitate in cazul unor specialitati/servicii medicale in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Iasi: ecografie, medicina interna, analize de laborator.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie:

L-V:
08:00-18:30

Recoltare sange

(cu programare)
L-V:
08.00-11.00

Recoltare

(fara bilete CAS)
Sambata
8:30 - 10:00

Contact

Adresă: Str. Grigore Ureche Nr. 3, langa teatrul Luceafarul, Iasi, Iasi
Telefon: 021 9268
Telefon mobil: 0736363953 / RMN: 0737551353
E-mail: iasi@reginamaria.ro
  • Rezonanta magnetica
  • Imagistică
  • Recoltare analize