Descrierea Centrului de Fertilitate si FIV Columna

Centrul de Fertilitate si FIV Columna este cel mai mare centru de reproducere umana asistata din Romania cu rezultate comparabile cu cele ale centrelor de prestigiu din Europa. Este locul in care excelenta specialistilor in reproducere umana asistata se intalneste cu tehnologia de ultima generatie pentru a putea oferi tuturor celor care se confrunta cu probleme de infertilitate servicii de cea mai inalta calitate.

Consideram ca infertilitatea este o problema medicala complexa, care trebuie abordata multidisciplinar. De aceea, echipa noatra este formata din clinicieni de top cu experienta vasta in fertilitate si FIV, dar si embriologi seniori. Inca de la infiintare, din 2011, abordarea pacientilor sau cuplurilor a fost una pluridisciplinara. Misiunea noastra principala este de a transforma cuplurile infertile in familii, de a aduce in sufletul parintilor emotia primelor batai de inima ale copilasilor lor.

Drumul din momentul in care va hotarati sa deveniti parinti, pana la clipa in care va tineti bebelusul in brate poate fi anevoios. Poti afla posibilitatea de conceptie, atat in cazul tau, cat si al partenerului tau, apeland la un medic specialist din cadrul centrului nostru specializat in probleme de fertilitate si FIV. Acesta va va recomanda o serie de investigatii specifice, pentru a depista cauza problemei si pentru a stabili solutiile celemai potrivite in cazul vostru.

Centrul de Fertilitate si FIV in cifre:

  • Peste 10 ani experienta
  • Peste 6.000 de proceduri FIV realizate
  • 800 de embriotransferuri cu embrioni decongelati, efectuate in 2020
  • Peste 2.000 de bebelusi adusi pe lume
  • 24.000 de proceduri de reproducere umana asistata
  • Peste 1.000 de tratamente de fertilizare in vitro realizate in 2021
  • Peste 120.000 de pacienti