Eşti aici

Centrul de Imagistica Craiova

Expertiza la nivel inalt in imagistica oncologica, in special a cancerului mamar, echipamente de ultima generatie, pentru acuratetea si calitatea diagnosticului imagistic

RMN
Radiologie
Mamografie digitala

Centrul de imagistica din Craiova este dotat cu aparate performante, care asigura imagini de calitate si suport pentru stabilirea unui diagnostic corect pentru o gama extinsa de patologii. Echipa medicala este coordonata de conf. univ. dr. Ioana Andreea Gheonea, medic primar Radiologie si Imagistica medicala, cu o vasta experienta in imagistica oncologica, certificata prin numeroase stagii de pregatire in SUA, Austria, Franta, Spania, Olanda si Polonia.

Medici

Medic primar RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Medic primar RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Medic primar RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Vezi toţi medicii

Investigaţii

RMN de san
Ofera informatii extrem de valoroase despre o multitudine de afectiuni mamare care nu pot fi evaluate ajutorul mamografiei sau ecografiei mamare.
Uro-RMN
Este o investigatie non-invaziva, care nu foloseste radiatiile ionizante pentru a explora rinichii si caile urinare. Metoda este folosita in principal pentru a monitoriza pacientii care in trecut au fost depistati cu o forma de cancer a aparatului urinar, dar si pentru a identifica eventualele probleme la pacientii cu infectii recurente ale tractului urinar.
RMN coloana vertebrala
Imagistica prin rezonanta magnetica a revolutionat evaluarea sistemului nervos central, inclusiv explorarea structurilor coloanei vertebrale si diagnosticul leziunilor neurodegenerative.
Vezi toate investigaţiile

Contact

Adresă: Str. Paltinis Nr.1, Craiova, Craiova
Telefon: 021 9268
E-mail: office@reginamaria.ro
  • Spitalizare
  • Rezonanta magnetica
  • Pediatrie
  • Imagistică
  • Medic de familie