Eşti aici

Centrul de imagistica Spital Cluj

Departamentul de Radiologie și Imagistică din cadrul Spitalului Regina Maria oferă o gama largă de investigații de înalta performanță având o  aparatură nouă, performanță General Electric: RMN de 1,5 Tesla, CT de 16 slice, RX, Mamograf și un Ecograf ultraperformant Aixplorer Ultimate Supersonic. Din grija pentru pacientii nostril, am implementat programul de excelență pentru reducerea la minim a dozei de iradiere prin instalarea aplicației inteligente Dosewatch. Aceasta permite adaptarea scanării Computerului Tomograf la nevoile fiecărui pacient, minimizarea cantității de iradierea la care este expus acesta.

CT
RMN
Radiologie digitala
Ecografie avansata
Mamografie cu tomosinteza

Centrul de Imagistica al Spitalului REGINA MARIA Cluj are o echipa de specialisti imagisti cu o vasta expertiza in multiple arii medicale, venind in suportul medicilor clinicieni si al pacientilor. Dispune de echipamente medicale de ultima generatie, care permit examinari complexe pentru diferite patologii.  Beneficiind de tehnici si investigatii moderne, pacientii au garantia unui rezultat clar, precis si singur.

„Un medic isi indeplineste menirea cand practica medicina, cerceteaza si in mediul academic, ii invata si pe alti colegi mai tineri.”  - Prof. Univ. Dr. Sorin Dudea, medic primar radiologie si imagistica medicala, Doctor in stiinte Medicale.

Investigaţii

CT
Echipament modern - CT 16 slices General Electric. Ofera imagini de inalta acuratete. Diagnostic precis si eficient. Doza de expunere la radiatii X redusa, aspect deosebit de util in investigarea copiilor si a pacientilor oncologici care necesita examinari multiple.
RMN
RMN 1.5 Tesla General Electric. Siguranta unui examen rapid, cu o informatie clinica de cea mai buna calitate. Aplicatii neurologice, la nivelul coloanei vertebrale, musculoscheletale, ortopedie si vasculare.
Ecografie avansata
Ecograf unic in Romania - Aixplorer® Ultimate. Sistem premium care utilizeaza tehnologia UltraFast™ in care rata cadrelor este de 200 de ori mai rapida decat a sistemelor conventionale cu ultrasunete. Tehnologia ShearWave™ Elastography masoara in timp real si neinvaziv rigiditatea tesuturilor, intr-o gama larga de aplicatii clinice.
Vezi toate investigaţiile

Contact

Adresă: str. Dorobantilor, nr. 29, Cluj-Napoca
Telefon: 026 4998
  • Spitalizare
  • Celule Stem
  • Rezonanta magnetica
  • Radiologie digitala
  • Tomografie computerizata
  • Parcare
  • Pediatrie
  • Imagistică
  • Recoltare analize