Ce este si ce nu este abonamentul

Intro – CE ESTE ȘI CE NU ESTE ABONAMENTUL - Regina Maria - Rețeaua Privată de Sănătate

Serialul tutorial isi propune sa desluseasca "misterul" abonamentelor medicale, raspunzand celor mai frecvente intrebari si explicand principalele mituri care au luat nastere, de-a lungul timpului, in jurul abonamentelor.
O treaba serioasa tratata cu umor de Maria – ghidul tau in lumea abonamentelor REGINA MARIA.

Serialul contine 8 episoade terapeutice ce pot provoca stari de luciditate, clarificari spontane si pofta de sanatate.

Episodul 1 - ABONAMENTUL - Regina Maria - Rețeaua Privată de Sănătate

Episodul contine lamuriri cu privire la misiunea principala a abonamentului, adica preventia.

Vezi clar ce discounturi iti asigura abonamentul si de ce depinde valoarea lor; de ce unele abonamente includ strictul necesar sa te mentina sanatos, iar altele au optiuni extra, dar si de ce abonamentul nu inseamna prioritate la programare.

Episodul 2 – PROGRAMĂRI -  Regina Maria - Rețeaua Privată de Sănătate

Episodul contine antidotul pentru "luxatiile" de comunicare cand vine vorba de programari. Afli modalitatile de programare, zilele cand e cel mai bine sa suni si de ce programarea online e terapie curata. Si va spunem cateva secrete: la ce specializari e inghesuiala mare, pentru ce tip de servicii trebuie sa iti faci programare din timp si cam care e timpul de asteptare in retea. Lamurim si unde se rupe filmul pentru multi: de ce nu te poti programa ca abonat, desi pentru neabonati exista locuri disponibile.

Episodul 3 - URGENȚE -  Regina Maria - Rețeaua Privată de Sănătate

Episodul iti spune ce trebuie sa faci in caz de urgenta - in primul rand sa suni la hotline ca sa fii evaluat de un specialist.

Analizam situatiile care pot sa apara in momente de criza, chiar daca vorbim de tine sau de cel mic. Si pentru ca in asemenea situatii cel mai greu e sa-ti pastrezi calmul, iti spunem si cum se face triajul in camerele de garda, ca sa intelegem mai bine de ce trebuie sa tratam situatiile de urgenta cu intelegere si atentie.

Episodul 4 - REȚEAUA DIGITALĂ - Regina Maria - Rețeaua Privată de Sănătate

Episodul te invata cum sa tratezi toate situatiile cu... un singur deget, adica cel cu care dai click. Iti spunem care sunt cele 3 lucruri pe care trebuie sa le tii minte. Le repetam aici: contul, site-ul, aplicatia. Cum iti faci cont si tot ce poti sa faci cu el, de ce recomandarea medicului e sa-ti instalezi aplicatia de mobil si cum folosesti tot ce iti ofera site-ul. De la self-check-in la evaluarile pe care le faci medicilor, acest episod e panaceu care vindeca orice intrebare ai avea despre reteaua digitala REGINA MARIA.

Episodul 5 - COSTURI SUPLIMENTARE - Regina Maria - Rețeaua Privată de Sănătate

Episodul contine o analiza in detaliu a costurilor suplimentare care pot sa apara la abonament. Tratam cu claritate simptomele atipice si-ti spunem de ce e nevoie uneori de investigatii suplimentare chiar in timpul consultatiei, de unde si costurile in plus care pot sa apara. Iti spunem totul despre situatiile in care sistemul... face gripa si ne provoaca dureri de cap, dar iti dam si cateva ponturi, apropo de cum poti sa profiti de situatia in care si tu, si partenerul sau partenera ta aveti abonamente multiple la REGINA MARIA.

Episodul 6 - ACCESUL LA MEDICI - Regina Maria - Rețeaua Privată de Sănătate

Episodul dezvaluie totul despre medicii REGINA MARIA. Luam pulsul retelei, lamurind tot ce inseamna medici disponibili pentru abonati, medici care consulta si abonati si neabonati si ce faci daca ai avut o "slabiciune" – adica o trimitere de la un medic din afara retelei, dar vrei sa beneficiezi de abonament. Ne antrenam logica si cand vine vorba de relatii de top: afli tot ce trebuie sa stii despre clubul exclusiv al medicilor de renume cu care REGINA MARIA are un ”Parteneriat Academic”.

Episodul 7 - ABONAMENT SAU ASIGURARE - Regina Maria - Rețeaua Privată de Sănătate

Episodul contine o analiza amanuntita, care inlatura orice nedumerire legata de abonament si asigurare de sanatate. Le punem fata in fata si disecam diferentele si asemanarile dintre ele. De ce abonamentul te ajuta cand vine vorba sa ajungi la medic la timp, nu la durere? De ce asigurarea e un instrument financiar care intervine dupa ce problema medicala apare? De ce unul inseamna preventie, iar celalalt e legat de risc? Tratam raspunsurile cu umor de... chirurg.

Episodul 8 - FEEDBACK - Regina Maria - Rețeaua Privată de Sănătate

Episodul contine o clasificare lamuritoare a tuturor cailor prin care poti sa-ti faci vocea auzita in retea. Adica, poti sa ne dai feedback. Suntem gata sa iti ascultam nu doar plamanii, ci si opiniile, asa ca poti sa ne spui ce crezi pe site, pe aplicatie, pe mail, la telefon, la receptie, in cont si in scris, in digital si in mediul offline, ca sa facem lucrurile mai bine. Toate detaliile si modalitatile de feedback sunt arhivate in acest episod de ascultare intensiva.

De ce sa alegi un abonament medical?