Episodul 4 - Reteaua digitala

Reteaua digitala Regina Maria

Viitorul inseamna si tehnologie, asa ca ne-am propus sa le oferim pacientilor nostri libertate si control deplin cu privire la modul in care aleg sa interactioneze cu noi. La Regina Maria, acestia pot avea o experienta 100% online, fie ca aleg sa se programeze singuri la medicul dorit, sa opteze pentru o consultatie online in Clinica Virtuala, sa achite online facturile sau sa isi acceseze istoricul medical din ultimii peste 10 ani.

Contul Meu. Cum te ajuta? 

Contul Meu este coloana vertebrala a universului digital Regina Maria. De aici te programezi la consultatii si investigatii, aici gasesti tot istoricul tau medical – diagnostic, retete si indicatii de tratament si tot de aici iti platestu eventualele facturi pentru serviciile medicale accesate. Mai mult, pe site, in “Contul Meu” poti asocia contului tau conturile copiilor.

De asemenea, daca ai cont medicul vede pe loc in timpul consultatiei tot istoricul tau medical si are toate informatiile care il ajuta sa-ti puna un diagnostic corect sau sa-ti dea tratamentul potrivit.

Cum iti faci cont?
Serviciul Contul Meu este disponibil pentru toti pacienti si poate fi activat 100% online:

  • Completezi formularul de creare cont. Adaugi informatiile solicitate in cei 3 pasi ai formularului si iti creezi contul. Daca la completarea formularului inca nu ai fost intr-o clinica Regina Maria, pentru activarea contului vor fi necesare verificari suplimentare. Suna in Call Center la 021 9268 sau asteapta cateva minute si te vom suna noi. Inca nu ai acces in aplicatie.
  • Confirmi emailul si telefonul. Dupa ce contul tau a fost activat, este necesar sa confirmi email-ul si telefonul. Apasa pe “trimite email”, deschide email-ul primit si acceseaza link-ul din email. Apoi, introdu codul primit prin SMS in pagina in care ai fost redirectionat. De acum ai acces partial in aplicatie: te poti programa, insa nu poti verifica Dosarul medical.
  • Iti validezi identitatea. Accesezi aplicatia si alegi optiunea “Vreau sa validez acum”. Urmezi instructiunile de validare si, dupa terminarea procesului, in 24 de ore datele sunt verificate si confirmate. Dupa confirmare, vei avea acces complet in Dosarul tau medical si te vei bucura de toate beneficiile Contului Meu. Daca validarea esueaza, poti relua procesul online oricand, fie te poti prezenta intr-o receptie Regina Maria.

De aceea, am dezvoltat pentru ei cateva instrumente digitale, precum aplicatia Contul Meu, aplicatia mobila si website-ul Regina Maria si sistemul electronic de feedback.

Aplicatia Regina Maria

Usor de instalat si configurat, aplicatia Regina Maria iti ofera acces la Contul Meu oricand si de oriunde te-ai afla. Iar daca ai programata o consultatie si ai aplicatia Regina Maria instalata poti sa faci self check-in inainte de programare. Cu 30 de minute inainte de inceperea consultatiei – exact ca la aeroport, ca sa scurtezi asteptarea in receptie sau la self check-in desk, scanand un QR Code / folosind codul pe care ti-l trimitem noi prin SMS.

Alte beneficii ale aplicatiei

  • Aduni kilometri pentru servicii medicale. Toti spun ca miscarea e esentiala pentru sanatate, noi ne si sustinem vorbele cu fapta. Cum? Aplicatia „Banca de kilometri” inregistreaza câti kilometri faci tu pe jos in fiecare zi, in alergare sau cum iti place, iar noi iti dam in schimb reduceri la servicii medicale.
  • Intrebi un medic, direct din aplicatie. Oricand te preocupa ceva, nu uita ca solutia nu este sa cauti raspunsul pe internet.
  • Iar daca cei mici sunt abia pe drum, aplicatia „Sarcina Mea” iti spune ce se intâmpla in fiecare saptamana de sarcina.

Website-ul Regina Maria

Reginamaria.ro nu-i un simplu site. E o librarie de informatii si solutii. Gasesti aici informatii despre centrele noastre medicale, de la spitale la clinicile partenere, dar si articole despre diverse afectiuni sau situatii medicale, documentate si semnate de specialistii nostri.

Feedback electronic

Ai avut o consultatie? Prin mail sau aplicatie se activeaza sistemul automat de feedback - un chestionar cu 10 intrebari prin care poti sa dai note medicului care te-a consultat. Nota ta va contribui la media notei medicului afisata pe site. Feedback-ul e pentru noi cam ce e muschiul pentru os: ne tine in miscare si ne face mai buni in fiecare zi.