Episodul 1 - Abonamentul

Preventia, principala misiune a abonamentului

Este important sa stii ce este si ce nu este un abonament medical, pentru ca odata ce stii exact cum stau lucrurile, stii si ce ai de facut.

Ce este si ce iti garanteaza abonamentul

In primul rand, abonamentul inseamna preventie, pentru ca este mai putin dureros si costisitor sa previi in loc sa tratezi. Pe scurt, pachetul tau medical include acces la servicii de policlinica, analize si consultatii care iti spun la timp daca ai o problema de sanatate.

Conteaza mult si cand ai nevoie de tratament pentru ca abonamentul rezolva probleme de sanatate de complexitate mica si medie, dar importante pentru tine. De exemplu, abonamentul include investigatii care ajuta sa depistezi afectiuni precum diabet sau cancer.

Abonamentul te sustine cand esti intr-o situatie medicala complicata – investigatiile facute de urgenta in camera de garda a spitalelor sunt incluse in pachet cu discount. Iar daca ai nevoie de o investigatie care se face doar in spital, verifica-ti abonamentul sa vezi daca si cum este inclusa.

De regula, investigatiile complexe sunt incluse in pachetele premium, asa ca, daca ai un abonament Regina Maria de la compania unde lucrezi, poti sa iti faci un upgrade pentru a beneficia de mai multe servicii medicale. Gasesti in noul shop Regina Maria optiunea de upgrade.

Abonamentul te mentine sanatos pentru ca include acces la peste 20 de specialitati medicale, consultatii si analize gratuite sau cu discount, in functie de pachetul pe care il ai. Discounturile incluse in abonament depind de medicul si clinica unde vrei sa fii consultat.

Abonamentele sunt de mai multe feluri: de baza – iti ofera strictul necesar pentru a-ti monitoriza starea de sanatate sau premium –beneficiezi de cele mai multe tipuri de consultatii si analize si cele mai mari discounturi.

Abonamentul iti ofera acces in orice locatie, oriunde in tara. Si nu doar la Regina Maria, ci in toate cele peste 300 de clinici partenere. E un beneficiu important cand ai nevoie de servicii care nu sunt disponibile in orasul tau!

Ce nu iti garanteaza abonamentul

Abonamentul nu iti ofera prioritate la programare. Si nu iti garanteaza un loc liber la un anumit medic, intr-o anumita clinica, la o data si ora anume.

In plus, daca ai un abonament, primit de la compania unde lucrezi sau cumparat de tine, nu inseamna ca poti beneficiezi de serviciile incluse fara o programare in prealabil. Intra in aplicatia Contul meu pentru vedea zilele, intervalele orase si medicii disponibili pentru specialitatea si investigatia pentru care te programezi sau suna-ne in Call Center la 021.9268. Chiar si pentru analizele de laborator.

3 lucruri de tinut minte

  • Abonamentul inseamna preventie si acces la serviciile de policlinica, gratuit sau cu discount, deci te mentine sanatos.
  • Serviciile incluse si discounturile depind de tipul de abonament pe care il ai. Toate abonamentele Regina Maria contin acele servicii care te ajuta sa iti tii sanatatea sub control.
  • Abonamentul medical iti ofera acces la servicii de calitate, in sute de locatii si la mii de medici, dar nu iti ofera prioritate si nu iti garanteaza un loc liber sau un anumit medic sau la o data anume.