Episodul 7 - Abonament vs. asigurare

Abonamentul este un instrument medical, asigurarea privata este un instrument financiar. Este ca si cum ai compara un stetoscop cu un card. Fiecare are rolul lui.

Aceste doua produse sunt complementare. Abonamentul inseamna „inainte” – toate acele servicii medicale care iti pot spune la timp daca ai o afectiune medicala, iar asigurarea de sanatate intra in scena „dupa” – adica situatii medicale complexe, accidente.

Ai un abonament la Regina Maria?

  • Poti profita de consultatiile, analizele si investigatiile medicale incluse gratuit si cu discount. Adica sa ajungi la medic la timp, nu la durere, sa descoperi anumite probleme de sanatate si sa le si tratezi in contul abonamentului.
  • Abonamentul inseamna monitorizarea constanta a sanatatii, preventie. Te introduce in sistem unde putem sa te monitorizam si sa personalizam investigatiile si tratamentele.
  • Include acele analize si investigatii de policlinica care ar trebui sa-si faca treaba si sa te mentina sanatos, pe care le poti face in clinicile din Reteaua Regina Maria, dar si in cele partenere.

Vrei sa iti faci si o asigurare?

  • Asigurarea acopera costurile când nu prea mai ai cum sa eviti sala de operatie, investigatiile complexe sau interventiile chirurgicale costisitoare.
  • Asigurarea acopera ce ai cheltuit cu zilele de spitalizare, tratamentul si recuperarea in sisteme medicale din Romania, publice sau private, si uneori si din afara tarii.
  • Asigurarea poate fi folosita o singura data, atunci cand s-a intamplat ceva.