Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Internship la Regina Maria: HR Tips & Tricks

Internship la Regina Maria: HR Tips & Tricks

 

Ce reprezinta un internship in cadrul Regina Maria?

Internshipurile reprezinta o buna modalitate prin care studentii sau absolventii au ocazia sa puna in practica informatiile teoretice acumulate in timpul facultatii. Stim ca orarul unui student poate fi destul de incarcat, asa ca, pentru stagiile de practica, avem un program flexibil, atat full-time, cat si part-time, astfel incat sa poti lua parte si la cursurile si activitatile de la facultate.

Aceste stagii de practica reprezinta o oportunitate reala prin care studentii isi pot incepe cariera intr-unul dintre departamentele noastre. De regula, practica la Regina Maria se desfasoara pe o perioada intre 3si 6 luni, cu posibilitatea ca la sfarsitul stagiului sa obtii un post permanent in cadrul departamentului in care ai activat.

Iata cativa pasi care te pot ajuta sa obtii un internship in cadrul Regina Maria:

1. Redacteaza-ti corect CV-ul

  • Nu exista un format standard, apreciem si sustinem ideile creative de redactare a CV-urilor;
  • Pe langa datele de contact, important e sa reusesti sa sintetizezi principalele informatii cu privire la cunostintele dobandite in urma liceului, facultatii, cursurilor la care ai participat pana in prezent. Aceste informatii au rolul de a indica directia in care doresti sa iti continui dezvoltarea profesionala;
  • Nu uita sa mentionezi gradul de implicare in diverse proiecte, asociatii, ONG-uri sau chiar joburi anterioare, alaturi de o scurta descriere a rolului tau in echipa.

2. Cum aplici la un internship in cadrul Regina Maria?

Este simplu! Dupa ce ai redactat CV-ul, incarca-l direct pe site-ul Regina Maria, in sectiunea Cariere sau trimite-l pe adresa de e-mail jobs@reginamaria.ro.

In continutul e-mailul este important sa mentionezi postul pentru care aplici, alaturi de o scurta descriere a intentiei tale de a face parte din echipa Regina Maria.

3. Ultimul pas? Selectia?

Candidatii cu cele mai interesante si creative CV-uri sunt invitati la sediul Regina Maria pentru a sustine un interviu cu unul dintre colegii nostri din echipa de recrutare. Scopul este acela de a urmari motivatia reala a potentialului intern si calea profesionala pe care doreste sa o urmeze.

Te asteptam in echipa noastra!

 

Articol scris de Bogdan Cana, Junior Recruitment Partner