Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Încredere răsplătită la al doilea embriotransfer

 "Experiența noastră la Columna din toamna anului 2018, când am ajuns prima dată la doamna doctor Cezara Bucur, cea care ne-a redat încrederea că se poate. A urmat o procedură FIV completă și un alt doilea embriotransfer care a rezultat intr-o sarcina pe care tot doamna doctor a urmarit-o. Sperăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, că bebelusul va veni pe lume sănătos în câteva săptămâni.

În decursul acestei perioade, colaborarea cu echipa din clinica a fost foarte bună, plină de profesionalism și empatie. De fiecare dată, pentru diverse nevoi, ni s-a răspuns în timp cât mai scurt solicitărilor și îi mulțumim doamnei asistente Monica Constantin pentru sprijinul acordat. Avem alături un medic mai mult decât empatic și pregătit să facă tot ce se poate pentru un rezultat pozitiv. Indiferent de oră și poate oboseala acumulată anterior, la fiecare consult am avut parte de o atitudine profesionistă, jovială și de toate explicațiile necesare.

Interacțiunea cu fiecare dintre persoanele din clinică (medicul care efectuează morfologiile, doamna doctor Ioana Drăgan, întreaga echipă de medici embriologi, medic psiholog, asistentele de laborator, fetele de la recepție) a fost una de bun augur, am simtit încredere că sunt pe mâinile bune ale unor adevarati profesioniști.

Pentru noi, specialiștii din clinica Columna sunt oamenii care ne-au fost și ne sunt alături și în care avem încredere. De asemenea, pot spune că după un periplu pe la alte clinici si alți medici, aceasta este clinica în care toate asteptările ne-au fost îndeplinite și aici sunt oamenii cu care am rezonat cel mai bine și pe care i-am recomanda cu drag și încredere oricui."  

Roxana și Octavian

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.