Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Gălbeneaua de Cremă (Cremas Degeabas)

Gălbeneaua de Cremă (Cremas Degeabas)

Gălbeneaua de Cremă se înrudește cu Trasul de Curent prin faptul că este o specie puternic românească și tradițională. Credința acerbă în puterea nemărginită și de o complexitate aparte a cremei cu extract de gălbenele o face una dintre cele mai alunecoase persoane cu care vei intra în contact. La propriu.

Cremas Degeabas are inegalata capacitate de a consuma cantități masive de cremă de gălbenele  pe care o aplică pe întreaga suprafață a corpului. Adeptă de căpătâi a sectei Calendula Officinalis, Gălbeneaua de Cremă folosește această untură grasă pentru tratarea tuturor afecțiunilor pe care le are, precum și pentru prevenirea celor pe care nu le are încă. De la zgârieturi la dureri de stomac, de la acnee la dureri în coșul pieptului, de la psoriazis la fracturi ale brațelor, de la arsuri la căderea părului – cu condiția să fie aplicată din plin în zonele frunții, tâmplelor și cefei, crema de gălbenele este răspunsul la toate problemele de sănătate – probleme existente, inexistente, posibile sau viitoare.

Locurile în care poți intra în contact cu acest specimen sunt farmaciile naturiste, supermarket-urile, piețele, locul de muncă, spitalele, căminele pentru vârstnici, parcurile, mijloacele de transport în comun... În general, cam peste tot. Cremas Degeabas nu este un specimen periculos sau problematic, așadar interacțiunea și dialogurile cu acesta vor merge întotdeauna ca unse. Cu cremă de gălbenele, desigur.