Extraoptiune de spitalizare si chirurgie

Binele tau este misiunea noastra. De 25 de ani, oferim pacientilor nostri solutii personalizate de preventie si tratament, prin abonamentele medicale. Insa stim ca in viata unei persoane pot sa apara si situatii complicate, care necesita un extra suport si produse medicale adaptate.

De aceea, extraoptiunea de spitalizare si chirurgie este solutia pe care o cauti.

Un produs inovator

Dedicata atat adultilor, cat si copiilor, extraoptiunea de spitalizare si chirurgie poate fi atasata unui abonament medical, oferind astfel pacientilor o solutie completa de sanatate: servicii medicale de preventie, dar si de suport concret in situatii complexe.

  • Acces si decontare directa in spitalele din Reteaua Regina Maria, de pana la 20.000 euro / an. Stiai ca Regina Maria este singurul furnizor privat de sanatate cu 13 acreditari internationale pentru spitalele sale?
  • Acopera intregul episod de spitalizare, inclusiv recidivele. Pacientului i se deconteaza direct 100% din valoarea facturii, ca urmare a spitalizarii si/ sau interventiei chirurgicale, in limita sumei asigurate pentru fiecare eveniment (4.000 – 10.000 euro / eveniment).
  • Fara perioada de asteptare in cazul unui accident. Doar o luna de asteptare in cazul unei afectiuni medicale.
  • Flexibilitate. Pacientul are libertatea de a accesa sa se trateze in oricare din cele 8 spitale Regina Maria.
  • Grija si protectie indiferent de varsta. De la primele zile de viata, imediat dupa nastere, dar si mult timp dupa. Odata intrat in asigurare, dupa varsta de 65 de ani poti beneficia de asigurare pentru intreaga viata, prin continuarea platii primei de asigurare si fara reevaluarea starii de sanatate. Mai mult, poti adauga extraoptiunii si asigurarea suplimentare pentru nastere.
  • Preturi preferentiale pentru familii. Ai grija de toti cei dragi, iar noi iti oferim reduceri speciale (pentru mai mult de 2 membri pe polita se acorda un discount de 15% din valoarea primei)
  • Ofera siguranta, confort maxim si zero stres.

Extraoptiunea de spitalizare si chirurgie este un produs dezvoltat in parteneriat cu Groupama Asigurari.

Solicita o oferta

Un reprezentant al Retelei de sanatate Regina Maria te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi informatiile necesare despre beneficiile acestui produs.

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.