De ce la Regina Maria

De 25 de ani oferim pacientilor solutii personalizate de preventie si tratament, fiind primul furnizor care a lansat conceptul de abonament medical in Romania.

Prin viziune si strategie pe termen lung, am reusit sa fim lideri in calitatea serviciilor medicale, sa crestem sustenabil si sa construim viitorul pas cu pas. Astazi, peste 1,5 milioane de persoane au, prin intermediul abonamentelor, acces la servicii medicale moderne si sigure.

Abonamentele Regina Maria iti asigura serviciile medicale necesare in preventie si in situatii complexe medical, dar si acces la un sistem integrat de servicii medicale la standarde internationale. 

Beneficii pentru tine si cei dragi

  • Servicii medicale cu acoperire nationala prin cele 46 de policlinici proprii si peste 300 de clinici partenere din toata tara.
  • Expertiza a mii de medici dedicati care iti pot oferi suportul de care ai nevoie.
  • Sistem medical integrat de preventie si tratament – policlinici,  8 spitale, 4 maternitati, 29 de laboratoare, 27 centre de imagistica, 3 centre de kinetoterapie, o banca de celule stem, peste 70 de specialitati, sistem de suport pentru situatii urgente si complexe.
  • Ingrijire medicala la standarde internationale. Singura retea cu 3 spitale acreditate international. Investim constant in pregatirea profesionala a medicilor si in tehnologie de ultima generatie pentru binele pacientilor nostri.
  • Acces rapid la istoricul tau medical, prin inovatii digitale – dosar medical electronic, aplicatia Contul meu, disponibila atat de pe desktop, cat si de pe mobil.
  • Sistem de feedback integrat, care monitorizeaza satisfactia pacientilor dupa vizitele in clinici.
  • Transparenta. Notele medicilor sunt publice pe siteul nostru, fiind actualizate in timp real pe baza experientei pacientilor.

Fiecare pacient este unic si are nevoi si cerinte medicale diferite. Asa ca am gandit pentru tine si toti cei dragi ai tai cele doua tipuri de abonamente, pentru adulti si copii, Comfort si Junior, care te vor ajuta sa pastrezi o stare de sanatate buna pe termen lung. Descopera-l pe care ti se potriveste cel mai bine!