Abonamente individuale

Servicii medicale
Ce este abonamentul

Sanatatea ta si a celor dragi tie are prioritate. Abonamentele medicale Regina Maria reprezinta grija si monitorizare constanta, prin servicii medicale care te ajuta sa iti tii sanatatea sub control sau sa depistezi la timp eventuale afectiuni.

Servicii medicale
De ce sa iti faci abonament

Abonamentele medicale te ajuta sa iti protejezi sanatatea pe termen lung prin serviciile de preventie pe care le includ si te sustin in momentele complicate medical. O stare de sanatate buna, mai putin griji si mai mult timp pentru tine si cei dragi.

Servicii medicale
De ce la Regina Maria

De 25 de ani oferim pacientilor solutii personalizate de preventie si tratament, fiind primul furnizor care a lansat conceptul de abonament medical in Romania. Prin viziune si strategie pe termen lung, am reusit sa fim lideri in calitatea serviciilor medicale, sa crestem sustenabil si sa construim viitorul pas cu pas.

Servicii medicale
Abonamente adulti

Pachetele medicale pentru adulti din gama Comfort au fost concepute astfel incat sa acopere atat preventia – acele servicii medicale care te ajuta sa iti monitorizezi starea de sanatatie, dar sa te si sustina in cazul unor eventuale situatii medicale complicate.

Servicii medicale
Abonamente copii

Indiferent de varsta, abonamentele din gama Junior ii ofera celui mic servicii medicale esentiale – adica cele care nu trebuie sa lipseasca de pe lista preventiei (consultatii, investigatii, vaccinari), dar si suport atunci cand se confrunta cu situatii medicale complicate.