Ce este un abonament

Sanatatea ta si a celor dragi tie are prioritate! Abonamentele medicale Regina Maria inseamna grija si monitorizare constanta, prin servicii medicale care te ajuta sa iti tii sanatatea sub control sau sa depistezi la timp eventuale afectiuni.

Abonamentul medical le ofera adultilor si copiilor solutii personalizate si integrate de ingrijire medicala, intr-o retea nationala de sute de clinici si mii de medici, suport in situatii medicale complexe, inovatii digitale, informatii utile si transparenta.

Abonamentele Regina Maria includ servicii medicale de policlinica, precum consultatii, analize de laborator, investigatii de imagistica si radiologie, gratuit sau cu discount, in functie de pachetul ales.

Ce include abonamentul medical

  • Monitorizarea starii de sanatate. Toate pachetele medicale individuale includ consultatii de medicina generala, pediatrie si interna, cu discount sau gratuit, in functie de abonamentul ales. Cu cat abonamentul este mai complex, cu atat tu si cei dragit sunteti mai bine protejati.
  • Acces la peste 20 de specialitati medicale, peste 300 de analize de laborator, inclusiv cele anuale, investigatii de imagistica si radiologie, incluse gratuit sau cu o reducere substantiala.
  • Expertiza a mii de medici intr-o retea nationala de clinici – 46 centre proprii si peste 300 partenere. Asa ca, oriunde te-ai afla, beneficiezi de servicii medicale la standarde inalte de calitate.

Ce nu include abonamentul medical

  • Prioritate. Abonamentul nu iti ofera prioritate la programare si nici nu iti garanteaza accesul simultan la un anumit medic, intr-o anumita locatie, la o anumita data si ora.
  • Investigatii fara programare. Chiar daca ai abonament, trebuie sa-ti faci programare, inclusiv pentru setul de analize anuale. In felul acesta ne asiguram ca timpul fiecarui pacient este respectat.
  • Tratament pentru situatii medicale complexe. Abonamentul inseamna preventie, deci cuprinde acele investigatii care iti pot spune din timp daca ai o numita afectiune. In cazul unor situatii medicale mai complexe si in functie de abonamentul ales, abonatii beneficiaza de discounturi la spitalizare si interventii chirurgicale. Mai exact, de o reducere de costuri, nu o acoperire totala a acestora.

Alege abonamentul care se potriveste cel mai bine cu nevoile tale si bucura-te de beneficiile dedicate abonatilor Retelei de sanatate Regina Maria!