Asigurari

Binele pacientului este in centrul tuturor eforturilor noastre. De aceea, Reteaua de sanatate REGINA MARIA a incheiat parteneriate cu doi dintre cei mai important asiguratori din Romania – Groupama Asigurari si Asigurare de sanatate NN.

De 25 de ani, investim in produse si servicii de calitate din dorinta de a le oferi pacientilor nostri solutii personalizate de preventie si tratament si de a crea obiceiuri sanatoase pe termen lung. Pentru ca intotdeauna este mai bine sa previi decat sa tratezi.

Insa stim ca in viata unei persoane pot sa apara si situatii complicate medical, care necesita un extra suport si produse medicale adaptate, precum asigurarile de sanatate.

Credem intr-o coabitare transparenta intre abonamentele medicale si asigurarile de sanatate, pentru binele pacientului. Cele doua produse sunt complementare, raspund unor nevoi diferite si ambele reprezinta investitii in sanatatea ta si a celor dragi.

Care sunt beneficiile abonamentelor

  • Sunt produse medicale cu rol de preventie, care te ajuta sa iti monitorizezi constant starea de sanatate. Afli din timp de existenta unei eventuale afectiuni si o tratezi la timp. Descoperirea timpurie a diverselor afectiuni reduce costurile totale alocate sanatatii familiei tale.
  • Ofera ingrijire medicala primare la standard internationale de calitate, intr-o retea nationala integrata de peste 350 de clinici proprii si partenere, laboratoare, centre de imagistica si spitale si peste 2.500 de cadre medicale.
  • Includ consultatii si controale de specialitate, acces la peste 300 de investigatii de laborator, imagistica si radiologie, investigatii complexe, dar si reduceri importante la interventii chirurgicale si spitalizare, oricand ai nevoie.
  • Avand abonament, pacientii au acces la istoricul medical prin dosarul medical electronic si pot astfel sa isi monitorizeze mai bine evolutia starii de sanatate.
  • Contribuie la dezvoltarea sistemului de sanatate din Romania – costul abonamentelor se intoarce ca investitii in aparatura medicala de ultima generatie si in pregatirea viitoarealor generații de medici si asistenti medicali.

Care sunt beneficiile asigurarilor

  • Beneficiezi de protectie pentru un risc potential sau in cazul unor situatii medicale grave – interventii chirurgicale, afectiuni complexe.
  • Reprezinta un instrument financiar ce poate fi accesat in cazul unui eveniment medical grav si neprevazut.
  • Iti permit accesarea oricarui sistem medical public sau privat, in cazul unor situatii medicale complexe.
  • Includ posibilitatea unei asigurari internationale.