Eşti aici

Asigurari

Doua solutii de asigurare individuala de la partenerii nostri de incredere
Groupama

Asigurarea Medicala Integrala acopera o gama larga de servicii si specialitati medicale la care vei avea acces simplu, eficient si la un standard calitativ de varf.

NN

Oricand ar aparea o problema medicala care presupune spitalizare sau interventie chirurgicala, asigurarea individuala de sanatate face accesibila ingrijirea la cele mai moderne si sigure standarde medicale.

Asigurarea Medicala Integrala, creata de Groupama Asigurari in parteneriat cu Reteaua de sanatate REGINA MARIA acopera o gama larga de servicii si specialitati medicale, de care poti beneficia simplu si eficient.

 

Poti alege un pachet predefinit de servicii sau iti poti configura pachetul dorit. Indiferent de varianta aleasa, beneficiezi de toate cele 3 componente ale ingrijirii medicale: preventie, diagnostic, tratament, inclusiv rezolvarea unor probleme medicale grave, care necesita tratamente costisitoare sau interventii chirurgicale.

decontare directa
Groupama va achita costurile direct catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA
decontare completa
servicii medicale, investigatii, costuri de spitalizare si interventii chirurgicale, conform pachetului ales
Ingrijire in strainatate
daca alegi pachetul Premium
Calitate
prin serviciile oferite de REGINA MARIA, lider in calitatea si siguranta pacientului
Acoperire nationala
reteaua proprie REGINA MARIA si in peste 180 de clinici partenere, in toata tara
Acces facil
call center dedicat

Cere oferta

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate