Despre

Sectia de Oncologie Medicala din cadrul Spitalului Euroclinic asigura diagnosticul rapid si precis, precum si tratamentul pentru toate tipurile de cancer. De asemenea, echipa noastra de medici promoveaza si atrage atentia asupra masurilor preventive si asupra importantei screeningului pentru diferitele tipuri de cancer. Sectia dispune de rezerve speciale pentru pacientii internati, precum si de un spatiu amenajat cu patru paturi, dedicat exclusiv pacientilor cu internare de o zi.

Planurile de tratament sunt stabilite printr-o abordare multidisciplinara, in comisia oncologica (Tumor Board) din care fac parte atat medicii oncologi, cat si medicii chirurgi, imagisti, anatomo-patologi, medici geneticieni, gastroenterologi, urologi, ginecologi, endocrinologi, etc.

Sectia de Oncologie Medicala este condusa de dr. Delia Mateescu, medic primar Oncologie Medicala, care a urmat numeroase stagii de pregatire in centre de specialitate din Europa si SUA, in tratamentul tumorilor maligne de san, ovar, colon, rinichi, prostata, plaman si alte localizari. De asemenea, medicul primar oncolog Cristian Gal are o experienta importanta in tratamentul chimioterapic pentru toate tipurile de cancer, colaboreaza activ cu Institutul Oncologic Bucuresti si este investigator in multiple trialuri clinice de oncologie.