Investigatii

Realizam toate investigatiile necesare stabilirii cu precizie a diagnosticului afectiunilor mamare. Medicii nostri dispun de un mamograf Siemens 3 D cu tomosinteza Reveleation, de ultima generatie care are inclus si sistemul de biopsie integrat. Aparatul efectueaza si radiografierea rapida a specimenelor de biopsie vacuum asistata, prevazuta in standardul european. Acest tip de biopsie stereotaxica vaccum asistata (VAAB) este unic in Bucuresti.

Teste utilizate frecvent pentru a descoperi cauza modificarilor de la nivelul sanilor:

1

Examinarea clinica a sanului si analiza istoricului medical personal

2

Teste imagistice (ecografie si mamografie)

3

Biopsie mamara

4

Teste genetice

Cancerul de san este cel mai frecvent tip de cancer la femei

De-a lungul vietii, 1 din 8 femei risca sa dezvolte cancer de san, conform Societatii Americane de Cancer. Timpul este pretios. Fa-ti testele de screening de care ai nevoie.

Ecografia mamara

Este o metoda imagistica de investigare a sanilor cu ajutorul ultrasunetelor, pentru femeile de orice varsta. Este noninvaziva, nedureroasa, neiradianta.

Mamografia 3D cu tomosinteza

Comparativ cu mamografia clasica, mamografia 3D permite o evaluare mai buna a sanilori densi, crescand sansele de a identifica leziunile mici, care pot scapa uneori la mamografia 2D.

Biopsia

Biopsia de san este o metoda de evaluare a unei zone suspecte din san, pentru a determina daca este sau nu vorba de cancer de san. Exista mai multe tipuri de biopsie:

  • Biopsie cu ac taietor
  • Biopsie aspirativa cu ac fin (FNA)
  • Biopsie ecoghidata
  • Biopsie ecoghidata TRU CUT
  • Biopsia stereotaxica vacuum asistata (VAAB)
Alege un medic chirurg:
  • Cu experienta in cancerul la san - aceasta demonstreaza o preocupare si o expertiza in tratarea acestei afectiuni, chirurgii oncologi fiind mult mai informati privind cele mai noi tehnici chirurgicale in acest domeniu, comparativ cu chirurgii generalisti
  • Recunoscut ca un chirurg oncolog cu experienta in cancerul mamar
  • Care efectueaza multe interventii pe an pentru cancerul de san, ceea ce garanteaza rezultate mai bune, inclusiv in cazurile individuale complexe

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.