Ce inseamna acreditarea

Excelenta in patologia sanului

Primul centru dedicat patologiei sanului din Romania care a obtinut acreditarea Surgical Review Corporation (SRC) din SUA.

 

Centrul de excelenta in tratamentul afectiunilor mamare din Spitalul Euroclinic este prima unitate medicala dedicata ingrijirii femeilor cu afectiuni mamare din Romania care a primit acreditarea SRC (Surgical Review Corporation) din Statele Unite ale Americii (SUA).

Acreditarea a fost obtinuta in luna noiembrie 2019 si reprezinta o recunoastere a efectuarii actului medical in conditii de siguranta. SRC este recunoscut la nivel mondial pentru in stabilirea celei mai sigure, eficace si eficiente ingrijiri medicale in numeroase domenii medicale si chirurgicale, printre care si tratamentul afectiunilor mamare.

Procesul de acreditare este unul extrem de riguros, a durat aproximativ 6 luni si a cuprins o analiza completa a experientei celor doi medici chirurgi si a intregului spital in ingrijirea pacientelor cu afectiuni mamare conform ghidurilor si protocoalelor internationale.

Evaluare continua a calitatii ingrijirii

Fiecare caz este introdus intr-o baza de date centrala a SRC, putand fi evaluate, analizate periodic si comparate cu standardele de ingrijire de forumul de acreditare.

Aceasta baza de date reprezinta o conexiune permanenta cu expertiza medicilor din alte centre de excelenta acreditate SRC, astfel incat sa poata fi indicata in cazuistica internationala cea mai buna optiune diagnostica si terapeutica pentru un caz particular, complex, care nu a mai fost intalnit in centrul de excelenta din spitalul nostru.

Monitorizare permanenta

Fiecare pacienta este inclusa intr-un amplu program de monitorizare personalizat pe perioada efectuarii tratamentului, dar si dupa finalizarea lui. 

Monitorizarea include evaluare clinica, paraclinica si imagistica, precum si o evaluare a calitatii vietii pacientelor, pentru a vedea impactul asupra vietii pacientelor si a familiilor lor.

In primul an dupa finalizarea tratamentului, fiecare pacienta este chemata la control din 3 in 3 luni, iar din al doilea an – din 6 in 6 luni.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.