Afectiuni tratate

Medicii din cadrul centrului au introdus tratamentul minim-invaziv laparoscopic in toate formele incipiente de cancer genital feminin - in Romania exista foarte putine spitale in care se opereaza astfel. De asemenea, in cadrul Centrului de Excelenta in Ginecologie din Spitalul Euroclinic ginecologii au experienta ampla in uroginecologia minim-invaziva si efectueaza minim-invaziv toate tehnicile de reconstructie pelvi-perineala.

Echipa de medici ginecologi din cadrul Centrului de Excelenta in Ginecologia Minim-Invaziva ofera optiuni de tratament mai sigure si mai efective comparativ cu chirurgia traditionala deschisa efectuand marea majoritate a interventiilor chirurgicale prin abord minimal invaziv: vaginal, laparoscopic, histeroscopic sau o combinatie a acestora.
Cele mai frecvente afectiuni ginecologice tratate minimal invaziv sunt: fibroamele uterine, endometrioza, adenomioza, sangerarea uterina anormala si chisturile ovariene. Experienta este importanta, inclusiv in tratamentul formelor complexe de boala – fibroame uterine voluminoase, endometrioza extinsa si severa sau aderente pelviene importante.
Prof. Univ. Dr. Petre Bratila - pionier in tratamentul conservator in cancerul de col uterin

64 de paciente operate prin aceasta metoda - un numar important, avand in vedere ca in toata lumea sunt 1200. Sansa pentru 13 copii de a se naste. Ultimul baietel s-a nascut in decembrie 2018. Spitalul Euroclinic este singurul din Romania unde se opereaza conservator cancerul de col uterin in stadii incipiente cu pastrarea capacitatii femeii de a avea copii.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.