Tratament chirurgical al fibromului uterin

Atentia la detalii caracterizeaza fiecare dintre solutiile de tratament chirurgical oferite pacientelor. Precizia gesturilor chirugicale asigura obtinerea unor cicatrici aproape invizibile si recuperare rapida post-operatorie.

Metodele chirurgicale minim invazive reprezinta o oportunitate pentru pacienta de a se recupera mai rapid, mai usor si de a avea un risc redus de complicatii. De asemenea, pot reprezenta solutia in tratamentul infertilitatii.

Histerectomia nu este singura optiune de tratament a fibromului uterin.

Tehnici chirurgicale aplicabile in functie de situatia particulara a fiecarei paciente:

1

Miomectomie minim invaziva laparoscopica sau histeroscopica

2

Miomectomie clasica sau, in anumite cazuri, pe cale vaginala

3

Miomectomie uterina in momentul nasterii (operatie cezariana)

4

Histerectomie minim invaziva

5

Histerectomie clasica sau pe cale vaginala

6

Histerectomie vaginala asistata laparoscopic

Dr. Narcis Stoica, medic ginecolog, coordonator al Centrului national pentru tratamentul fibromului uterin si altor patologii asociate

"Cu fiecare gest pe care-l faci, urmarind rezultatele, stii care va fi viitorul, stii care va fi urmarea gestului respectiv. Tu operezi in viitor. Stiu ca, daca pozitionez un fir de sutura aici, o va durea pe pacienta. Informatiile se aduna si reusesti sa ai performante. Pentru noi conteaza rezultatele, mai mult decat numarul interventiilor chirurgicale (desi si numarul acestora trece de cateva sute). Uneori succesul este reprezentat tocmai de evitarea interventiei chirurgicale!”

Pacientele beneficiaza de experienta deosebita a medicilor, dobandita din practica (sute de situatii gestionate cu suces) si de la cursuri de chirurgie minim invaziva cu recunoastere  internationala (Strasbourg, Leuven).

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.